Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τα οικονομικά στοιχεία του πρώην Δ. Πεντέλης, ξαναζητούν οι κ.κ. Μ. Γραφάκος & Βλ. Σιώμος

Νέα επιστολή  προς το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη  απέστειλαν ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της» κ. Μανώλης Γραφάκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βλάσης Σιώμος, ζητώντας για ακόμη μία φορά, το προσωρινό ισοζύγιο 31/12/2010 του πρώην Δήμου Πεντέλης, στοιχεία για τους εργαζομένους στους πρώην Δήμους Νέας Πεντέλης και Πεντέλης και Υπόμνημα εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων των πρώην Δήμων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης.προκειμένου να μας γνωστοποιηθούν οικονομικά στοιχεία του πρώην Δήμου Πεντέλης,του Συνδυασμού μας
Στην επιστολή γίνεται μνεία των μέχρι σήμερα επιστολών (Αρ. Πρωτ. 2272 για το προσωρινό ισοζύγιο του πρώην Δήμου Πεντέλης και Αρ. Πρωτ. 2271 για τα στοιχεία για τους εργαζομένους στους πρώην Δήμους Νέας Πεντέλης και Πεντέλης της 31/12/2010 και Αρ. Πρωτ. 2400 της 7/2/2011 για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις των πρώην Δήμων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης.
Παράλληλα, καθίσταται σαφές ότι ο Συνδυασμός θα αναμένει απάντηση μέχρι την προσεχή Δευτέρα 14/3/2011, κατανοώντας τον πιθανό φόρτο εργασίας, αλλά και υπενθυμίζοντας στο Δήμαρχο, τόσο τον απλό χαρακτήρα του αιτήματος όσο και την νομική υποχρέωση να απαντά εγγράφως στα αιτήματα μας εντός 30 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου