Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δυναμικό «παρόν» στη δεντροφύτευση



Τα μέλη της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη Εν Δράσει», με τον επικεφαλής δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Φειδοπιάστη, οικογένειες και φίλους έδωσαν και αυτή τη φορά δυναμικό «παρόν» στην μεγάλη δεντροφύτευση που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Μαρτίου στην Πεντέλη.
Όπως σε κάθε μεγάλη δεντροφύτευση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις υπόλοιπες δράσεις προστασίας και ανάπλασης του βουνού (π.χ. ποτίσματα, πυροπροστασία κλπ), έτσι και αυτή τη φορά η «Πεντέλη Εν Δράσει», μαζί με φορείς και χιλιάδες εθελοντές «ανέλαβε δράση», για να επέλθει και πάλι ισορροπία στο περιβάλλον της περιοχής, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών.

«Με στοχευμένες δράσεις , που θα έχουν συνέχεια και την σωστή φύλαξη του βουνού και του περιβάλλοντος από όλους, είμαστε αισιόδοξοι ότι είναι στο χέρι μας να δώσουμε στις επόμενες γενιές την Πεντέλη όπως την γνωρίσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι. Με την πολιτική προστασία ασχολούμαστε πάνω από 20 χρόνια, έχουμε ζήσει από πρώτο χέρι όλες τις μεγάλες φωτιές αλλά και όλες τις προσπάθειες φύλαξης και αναδάσωσης, μέσα από την Πολιτική Προστασία Νέας Πεντέλης, τον ΣΠΑΠ και την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Νέας Πεντέλης. Συμμετέχουμε σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το βουνό της Πεντέλης, που, σε τελική ανάλυση, “είναι η αυλή μας”», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης.

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζοντας οτι δεν θα ΞΑΝΑΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ το σχόλιο μου,(15/3/2011 και ώρα 14.30μμ ειχα σχολιασει ανακοινωση και διαγράψατε αμέσως και το σχόλιο και την ανακοίνωση,μεχρι και το βράδυ στις 10μμ) για την αξιοπιστία σας και την "αντικειμενική ενημέρωση" που προσφέρετε, σας επισημαίνω:
    1. Oi κύριοι της φωτο με τους "χιλιαδες εθελοντές" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ στο Πεντελικό.
    2. Στην "αυλή τους" ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ τα δενδρύλια που τέσσερα χρόνια τώρα φυτεύει ο ΣΠΑΠ
    3. Δεν έχουν συμμετάσχει ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΑΝΑΛΑΒΕΙ" καμμία δράση για την Προστασία του Πεντελικού Περιβάλλοντος.
    4.Αποδεικνύουν με τις πράξεις τους και τις επιλογές τους ότι το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ειναι η διοίκηση του ΣΠΑΠ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

    Odysseas1987

    ΑπάντησηΔιαγραφή