Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Επικίνδυνος" οδηγός σχολικού στο Δήμο Πεντέλης

              Από σκουπιδιάρικο, οδηγός σε Σχολικό !!!
Mία σοβαρότατη καταγγελία έκανε την περασμένη Κυρική στο tro-ma-ktiko
 ένας αναγνώστης, ο οποίος κατήγγειλε οδηγό μικρού σχολικου λεωφορείου ότι έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, παρότι  το λεωφορειάκι ήταν γεμάτο παιδιά!!!
"Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 08:15 περίπου ήμουν στα Μελίσσια Αττικής περιμένοντας ένα συνεργάτη μου να πάμε στην εργασία μας. Εκείνη την στιγμή πέρασε από μπροστά μας ένα μικρό λεωφορείο του Δήμου Πεντέλης με μεγάλη ταχύτητα για να προλάβει το φανάρι που ήταν πορτοκαλί... Μέσα στο μικρό λεωφορείο ήταν γεμάτο παιδιά!!! Ο συνεργάτης μου φώναξε στο οδηγό: Τι είναι αυτά που κάνεις; Δε ντρέπεσαι; Μεταφέρεις και μικρά παιδιά! Ο τύπος τον κοίταξε, γέλασε και με τη γνωστή Ελληνική χειρονομία του ενός δακτύλου, εξαφανίστηκε τρέχοντας με το λεωφορείο. Δεν θα ανέφερα το γεγονός... Είναι ένα από τα εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά, εαν χτές το βράδυ - σε μια φιλική συγκέντρωση εξιστορώντας το γεγονός στη παρέα - παρενέβη ένας φίλος και μου είπε τα εξής:
"Ο συγκεκριμένος οδηγός κουβαλούσε μέχρι πρότινος σκουπίδια στο δήμο Πεντέλης! Μετά τις εκλογές τον αναβάθμισε ο δήμαρχος σε οδηγό λεωφορείου, λόγω φιλικών σχέσεων...
Ο συγκεκριμένος οδηγός  εργάζεται τα βράδια σε περίπτερο στη πλατεία της Πεντέλης και λόγω του ότι ξενυχτά, τον έβαλε ο δήμαρχος σε καλύτερη θέση!!! Ο συγκεκριμένος οδηγός το έχει ξανακάνει αρκετές φορές αυτό με το λεωφορείο!!! Πολλές φορές τον έχουν πιάσει να κοιμάται στο τιμόνι κατά τις στάσεις!!!
 Κύριε δήμαρχε της Πεντέλης το γνωρίζεται ότι ο υπάλληλος του δήμου σας εργάζεται τα βράδια και άλλου; Τον καλύπτετε; Δεν το πιστεύω αυτό, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι στο συγκεκριμένο περίπτερο είστε πελάτης . Βγάλτε τον οδηγό από το λεωφορείο! Τον είδα πως έτρεχε ο άνθρωπος... Είναι "φονιάς"!!!"
Αναγνώστης
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

1 σχόλιο:

  1. Σας γνωρίζουμε ότι γίνεται έρευνα για το σοβαρό περιστατικό που καταγράψατε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Ευχαριστούμε για την αναφορά σας.

    Ο Δήμαρχος Πεντέλης
    Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή