Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη 9/3/2011 όλα τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης (Μελίσσια - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη). 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Κώστα Μανιάτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Κώστα Μανιάτη, με τη συμμετοχή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και σε συνεργασία με τους Δημάρχους της χωρικής ενότητας του Βόρειου Τομέα, εκτιμήθηκε η κατάσταση λόγων των δυσμενών καιρικών φαινομένων, όπως είχε διαμορφωθεί στις 22.00 μ.μ της Τρίτης 8/3/2011.

Διαπιστώθηκε ό,τι εξαιτίας του παγετού οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών λόγω των ισχυρών ανέμων και της πτώσης πολλών δέντρων εντός και εκτός των σχολικών μονάδων. Συνεπεία αυτών, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά για αύριο Τετάρτη 9/3/2011 τα Σχολεία  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των παρακάτω Δήμων και  Δημοτικών Διαμερισμάτων:

ΕΚΑΛΗΣ - ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠΕΥΚΗΣ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ -ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου