Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ευρεία σύσκεψη για την τελευταία δεντροφύτευση

Ευρεία οργανωτική σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον Πρόεδρο του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για το συντονισμό των ενεργειών όλων των συντελεστών που συμμετέχουν στην τελευταία δεντροφύτευση για φέτος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 στις εκτάσεις που κάηκαν το 2009, κάτω από το Νοσοκομείο της Πεντέλης.


Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Κώστα Μανιάτη, και των συμβούλων του, του Διευθυντή Αναδασώσεων, κ. Σάσσαλου, του Δημάρχου Παλλήνης και εκλέκτορα του Σ.Π.Α.Π, Αθανάσιου Ζούτσου, του Αντιδημάρχου Κηφισιάς και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής του Σ.Π.Α.Π Νίκου Παναγιώτου, του Αντιδημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος και εκλέκτορα του Σ.Π.Α.Π, Αθανάσιου Μαργέτη, του δημοτικού συμβούλου Πεύκης - Λυκόβρυσης και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής του Σ.Π.Α.Π Παναγιώτη Μπόλλα, καθώς και των εκλεκτόρων του Σ.Π.Α.Π από τους δήμους Βριλησσίων Νικόλαου Τζιλιγκάκη, Χαλανδρίου Βασιλικής Γκότση, Κηφισιάς Λεωνίδα Ψυχόπαιδα και Άννας Συνοδινού, Πεντέλης Φειδοπιάστη Αντώνη, Σπάτων - Αρτέμιδας Χρήστου Μπέκα, Πεύκης - Λυκόβρυσης, Βασιλικής Νικολαροπούλου, Ραφήνας - Πικερμίου Γιάννη Μαγκαφώση, Μαραθώνα Βασίλη Κουλουμπή και Διονύσσου Χρήστου Ποτίδη και Γρηγόρη Ίσσαρη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο υπεύθυνος αναδασώσεων του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ Γιώργος Κεραμιτζόγλου, εθελοντές, και από τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, ο υπεύθυνος εθελοντισμού του Δήμου Κώστας Νταλούκας και ο Γραμματέας του ΔΣ Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης.
Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: "μετά τις άριστες εξετάσεις που δώσαμε στις χιονοπτώσεις με την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέας διοίκησης του Σ.Π.Α.Π, είναι ώρα να δώσουμε εξετάσεις και στις αναδασώσεις με τη τελευταία προγραμματισμένη για το 2011 δεντροφύτευση στο τμήμα κάτω από το Παίδων Πεντέλης".
Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατούλης ενημέρωσε για τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και όρισε το χρονοδιάγραμμα για τη διεκπεραίωσή τους. Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις στα ερωτήματα που ετέθησαν και εκάμφθησαν οι όποιες επιφυλάξεις εκφράστηκαν όσον αφορά στη διεξαγωγή της δεντοφύτευσης κατά την προκαθορισμένη ημερομηνία, άπαντες οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη, συμφώνησαν για την άμεση ενεργοποίησή τους με στόχο την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όσο των δυνατόν περισσότερων εθελοντών - φίλων του δάσους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου