Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Έκτακτο Δημοτικό Συνβούλιο για θέμα «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»...;

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του κ. Φειδοπιάστη να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. και να προσκαλεί μαζικά τους πολίτες της Πεντέλης να παραστούν, κι αυτό γιατί:
Α. Υπάρχει ρητή δέσμευση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ότι ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ δεν θα γίνει στο Πεντελικό (συνημμένο δελτίο) και με πρωτοβουλία του, η όλη διαδικασία για το θέμα έχει σταματήσει.
Β. Υπάρχει η υπ’αρ. 38/2013 ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που ενέκρινε την υπ’αρ. 2/2013 μελέτη για «Υπηρεσίες Συμβούλου σε θέματα περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας αεριοποίησης υπολειμμάτων ξύλου», που το θέμα και η εισήγηση είχαν κοινοποιηθεί στον κ. Φειδοπιάστη ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Γ. Υπάρχουν οι αποφάσεις του Δ.Σ. για έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού που συμπεριλαμβανόταν τα θέματα και παρίστατο στη συζήτησή του ο κ. Φειδοπιάστης.
Γιατί τότε καμία αντίδραση;;;

Προφανώς ο κ. Φειδοπιάστης τα θεωρεί όλα προεκλογικά παιχνίδια και πετάει φωτοβολίδες μήπως και κερδίσει κάτι. Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι, η διάρκεια των «φωτοβολίδων» είναι μικρή και το διαπίστωσε άλλωστε και με την φωτοβολίδα των «Φωτοβολταϊκών» προ διετίας....
Συνημμένα: 2:
1. Ανακοινωση από 21/1/14 «Άγνοια ή σκόπιμηπαραπληροφόρηση»
2. Ανακοίνωση από  14/2/14 «Τέλος στα ασύστολα ψεύδη για τα δήθεν εργοστάσια με στόχο τις εκλογές».
                                           ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου