Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Παρέλαβαν τις επιταγές από την Επιτροπή Διαχείρισης Κληροδοτήματος Καλαμβόκη, οι νύφες του 2010!

Με συνέπεια λόγων και έργων ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κληροδοτήματος Καλαμβόκη, διένειμε με τα λοιπά μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης το ποσό των 25.300 € βοήθημα ως προίκα  σε οκτώ ( 8 ) άπορες κοπέλες των Μελισσίων οι οποίες παντρεύτηκαν το 2010.
Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 το απόγευμα σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη Κων/νου Καλαμβόκη, οι νύφες παρέλαβαν τις επιταγές οι οποίες αφορούσαν τα έσοδα του κληροδοτήματος από το ενοίκιο του Δημαρχείου για το έτος 2010, που η τότε διοίκηση του Δήμου δεν πλήρωνε το ενοίκιο και ο Δήμος σήμερα εξασφάλισε τα χρήματα από τα ληξιπρόθεσμα του Κράτους.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης τόνισε ότι, η περίοδος κατά την οποία  η προηγούμενη διοίκηση  δεν κατέθετε τα ενοίκια, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Σε μια περίοδο που κλυδωνίζονται Αρχές και Αξίες  είναι ηθικό καθήκον για εμάς να στηρίζουμε τον Άνθρωπο και να σεβόμαστε την επιθυμία του Κων/νου Καλαμβόκη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη –Μελίσσια Μαζί κ.  Νίκος Τόλιος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης και Μπούσουλα Άντα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βορέας Σάββας και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης κ. Φουφρής Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου