Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«ΟΡΓΑΝΑ & ΖΥΓΙΕΣ»

Μία πρωτόγνωρη επαφή "μύησης" στα μυστικά των οργάνων που συνοδεύουν τη λαϊκή μας παράδοση και όχι μόνον, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 28 Μαρτίου στην υπέροχη εκδήλωση του Καλλιτεχνικού Εργαστηριου Μελισσίων «ΟΡΓΑΝΑ & ΖΥΓΙΕΣ».
 Εστω κ εν συντομία , μάθαμε γι αυτά ,τα ακούσαμε να ηχούν ... solo, τα αγγίξαμε κ τα θαυμάσαμε.
Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς  στην παρέα του ΚΕΜ παραβρέθηκαν εκτός των μελών του, φίλοι και λάτρεις του χορού και της μουσικής από  από Λυκόβρυση, Ηράκλειο, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Ιλιον, Νέα Ιωνία, Αγίους Αναργύρους, Παλαιό Φάληρο κ.α., τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη στήριξη.


Το ΚΕΜ ευχαριστει τον Κώστα Πασσαδέλλη για την ιδέα που είχε και για την πολύ καλή παρουσίαση. Ταυτόχρονα ευχαριστει από καρδιάς όλους τους μουσικούς και καθέναν ξεχωριστά, που  έκαναν την τιμή, να έρθουν!!!
Το δάσκαλό του Εργαστηρίου Λάζαρο Ακριβόπουλο , τον Σωτήρη Ιντζούση , τον Δημήτρη Αρβανίτη, τον Νίκο Τσαντίδη , τον Τρύφωνα Παπαϊωάννου, τον Γιάννη Σεβαστόπουλο  και τον Παναγιώτη Αγιακάτσικα , που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά.            Σ' αυτούς ,τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ,τέτοιες εμπειρίες είναι και δίνουν ελπίδα για το μέλλον! !!!! Και εις άλλα με υγεία.....
                                                              Για το Κ.Ε.Μ.
                                                               Ο Πρόεδρος
                                                        Δουκιδης Παναγιώτης
                              ΠΗΓΗ: kemellision.blogspot.gr/2014/03/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου