Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Δραγασάκης σε Γερμανούς βουλευτές:«Εχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας ...»!

                 Απόλυτη η ταύτισή του με τον Αδωνι...
Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια αξιόπιστη  πολιτική δύναμη που θα επιδιώξει λύσεις εντός της ευρωζώνης έδωσε σε Γερμανούς βουλευτές ο κ. Ιωάννης Δραγασάκης.
dragasakis-77Συνεπής με το παρελθόν και τη συμμετοχή του στις περίεργες ΣΥΝ-κυβερνήσεις του 1989-90, με τις ευλογίες τότε των Λ. Κύρκου, Χ. Φλωράκη & Κ. Μητσοτάκη(όπου πολλά συνέβησαν & αποκρύπτονται εντέχνως), ο αυριανός(κατά πάσα πιθανότητα υπ. Οικονομικών σε μία πρωθυπουργία Αλέκου Τσίπρα(με την αγαστή πάντοτε συνεργασία των «ΑΝΤΙμνημονιακών» κ.κ. Σταθάκη, Τσακαλώτου & Μηλιού), είπε τα εξής ενδιαφέροντα, που πρέπει να ενθουσιάσουν τον κάθε αριστερό πολίτη που μάχεται και ελπίζει να αποτινάξει το ζυγό της χώρας από την δωσίλογη κυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων:
«Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον Γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη» και πρόσθεσε «η οποία (σ.σ. πολιτική δύναμη) υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης».Ο βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ & Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, απευθυνόμενος προς την αντιπροσωπεία γερμανών βουλευτών που βρέθηκανστην ελληνική Βουλή στο πλαίσιο δημιουργίας του «Οργανισμού Νεότητας Ελλάδας - Γερμανίας» είπε ότι «πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί για τον ΣΥΡΙΖΑ» γι αυτό και τους διαβεβαίωσε ότι «εμείς, τουλάχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας, ότι πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά για να τα κάνουμε αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης. Απ” αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι «μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας». Εμείς, ανησυχούμε για το δρόμο της Ευρώπης, αλλά δεν συμμεριζόμαστε κριτικές, που καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς».
                      ΠΗΓΗ:http://crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου