Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η Δημοτική Συμμαχία αποτελεί εγγύηση για ένα Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη

                 Ομιλία Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου
Στο σύντομο αλλά ιδιαίτερα ουσιαστικό χαιρετισμό του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Συμμαχίας το Σάββατο 15  Μαρτίου, ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι:
Στις εκλογές της 18ης Μαίου κρίνεται όχι μόνο η επόμενη πενταετία, αλλά η επερχόμενη εικοσαετία!
Η επιστροφή σε ανθρώπους και πρακτικές της τετραετίας 2007-2010 της διοίκησης του Δήμου Μελισσίων, είναι επικίνδυνος αναχρονισμός και   αδικαιολόγητη επιλογή σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση και τη χώρα.
Τώρα όλοι ξέρουν, ακόμα και αυτοί που λοξοκοιτάζουν προς τα εκεί, και επικαλούμενη άγνοια δεν συγχωρείται.
Η «Ανθρώπινη Πολιτεία» πρωτοστάτησε στη δημιουργία της «Δημοτικής Συμμαχίας» καθώς η αλλαγή πορείας που έγινε το 2010 και με τη δική μας στάση, χρειάζεται διεύρυνση σε ανθρώπους, ιδέες, γνώσεις και προτάσεις.
Η «Δημοτική Συμμαχία» αποτελεί πρότυπο αυτοδιοικητικής παράταξης και μια καλή πρακτική – παράδειγμα στο πολιτικά κατακερματισμένο αυτοδιοικητικό τοπίο της χώρας μας.
Η «Δημοτική Συμμαχία» αποτελεί εγγύηση για τη λειτουργία του δήμου, με βάσει τις αρχές της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας. Βασικός της στόχος είναι η λειτουργία ενός δήμου φιλικού προς τον πολίτη, υπηρέτη του πολίτη, για μια σύγχρονη πόλη με κέντρο τον άνθρωπο όπου θα χαιρόμαστε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας!
Τέλος εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο πλήθος που κατέκλυσε τους δρόμους γύρω από το εκλογικό κέντρο, ζήτησε από τους πολίτες να γίνουν πολλαπλασιαστές του μηνύματος της «Δημοτικής Συμμαχίας»  και νίκη από την πρώτη Κυριακή, απόλυτη πλειοψηφία από τις 18 Μαΐου!!
«Και αυτή η νίκη θα είναι νίκη του πολίτη», κατέληξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου