Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουν στο δρόμο της προσπάθειας, της αλληλεγγύης & της προσφοράς, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το τριήμερο εκδηλώσεων από Τσικνοπέμπτη 20 έως την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων.
Η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις ήταν πολύ μεγάλη, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι πολίτες γννωρίζουν να εκτιμούν και να στηρίζουν ωραίες ιδέες, ιδιαίτερα δε, όταν οι ιδέες αυτές κινούνται στην οδό της ανιδιοτελούς προσπάθειας και αλληλεγγύης.
Όπως μας ενημέρωσε το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων, Καθηγητές, μαθητές και γονείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν :  
μια πραγματικά χορταστική Τσικνοπέμπτη στις 20 Φεβρουαρίου,
έγινε πλέον θεσμός το μεγάλο Γαϊτανάκι στην πλατεία Αγ. Γεωργίου  την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου
μεγάλο αποκριάτικο ξεφάντωμα στο σχολείο μας την 22/2
Στα αξιοσημείωτα ότι ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων, καταφέρε να προσφέρει τις δύο πρώτες εκδηλώσεις εντελώς δωρεάν!!!
Με ανακοίνωση δε που εξέδωσε(ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων), ευχαριστεί θερμότατα όλους όσοι βοήθησαν, και γνωστοποιούν ότι ΄τα μέλη τους είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν στο δρόμο της προσπάθειας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου