Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Ίδρυμα Καλαμβόκη»:9.600 €, βοήθημα σε 160 παιδιά!!!

Ο Δήμαρχος Πεντέλης και  Πρόεδρος της Επιτρ. Διαχείρισης Κληροδοτήματος Καλαμβόκη  Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης υλοποιώντας την επιθυμία του διαθέτη Καλαμβόκη, διένειμε  το ποσόν των 9.600€ ως βοήθημα σε εκατόν εξήντα (160) παιδιά  τα οποία γεννήθηκαν από το 2002 έως και το 2012, στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, σε εκτέλεση  σχετικής απόφασης της Επιτροπής Διαχείρισης.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης δήλωσε ότι πλέον ο Δήμος πληρώνει κανονικά το ενοίκιο του Δημαρχείου στο  Ίδρυμα  Καλαμβόκη που από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2010 η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων δεν πλήρωσε, υποβάλλει κανονικά τις φορολογικές δηλώσεις για το Κληροδότημα που δεν υποβάλλονταν από της δημιουργίας του και τηρεί πλέον πιστά, σύμφωνα με τη διαθήκη, την επιθυμία του διαθέτη αείμνηστου Καλαμβόκη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης και Μπούσουλα Άντα, η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων κα Δούκα Μαίρη και οι γονείς και φίλοι των δικαιούχων παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου