Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Να αποσύρει ο Στεργίου την αίτηση αδειοδότησης του εργοστασίου αεριοποίησης στο Πεντελικό, απαιτεί η αντιπολίτευση

Ζητούν επίσης την σύγκληση Εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου
Oι δημοτικοί σύμβουλοι της δ.κ. «Πεντέλη Εν Δράσει», Αντώνης Φειδοπιάστης και  Κώστας Τζουμάκας, μαζί με τις παρατάξεις «Συμπολιτεία»  & «Λαϊκή Συσπείρωση» , καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Λεωνίδα Λάζο, Χρήστο Καλαποθαράκο και Γραμματική Γιαμουγιάννη, συνυπέγραψαν αίτημα σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την απόσυρση της αίτησης αδειοδότησης  του εργοστασίου αεριοποίησης στο Πεντελικό βουνό που έχει υποβάλει στο ΥΠΕΚΑ ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Στεργίου.
Η Δημοτική Κίνηση «Πεντέλη Εν Δράσει»  και ο Αντώνης Φειδοπιάστης από την πρώτη στιγμή ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής καταγγέλλοντας τα σκοτεινά σχέδια του κ. Στεργίου για την καταστροφή του Πεντελικού σε βάρος της υγείας όλων μας.
                                                             Πρόσκληση


                                 Πρόσκληση                                                       
Καλούμε όλους τους πολίτες της Πεντέλης να βάλουν τέλος στα σχέδια καταστροφής της ζωής μας και να παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησής του. 
Το γραφείο Τύπου της
Πεντέλη εν δράσει
Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών
                     22 Μαρτίου 2014
                                                                                      
                
Οι οκτώ Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, συνυπέγραψαν μαζί με τις παρατάξεις Πεντέλη εν Δράσει και Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους κ. Λεωνίδα Λάζο, Καλαποθαράκο Χρήστο και Γιαμουγιάννη Γραμματική, αίτημα για για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη μη πραγματοποίηση του εργοστασίου αεριοποίησης απορριμμάτων που δρομολογεί ο κ. Στεργίου στη Νέα Πεντέλη.
ΣυμπολιτείαΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι κάθετα αντίθετη με την προοπτική δημιουργίας εργοστασίου αεριοποίησης απορριμμάτων στο Πεντελικό.
Η δημιουργία εργοστασίου, όπως προωθείται με αδιαφάνεια από τον κ. Στεργίου, αντίκειται στις διατάξεις προστασίας του Πεντελικού, που στο συγκεκριμένο χώρο προβλέπουν δημιουργία υπαίθριων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου