Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«Οδός Αγ. Σοφίας» του κ. Νίκου Παπασημακόπουλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Οδός Αγ. Σοφίας» του συγγραφέα καθηγητού κ. Νίκου Παπασημακόπουλου, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
Το πόνημα του κ. Δρ. Νίκου Παπασημακόπουλου, είναι μια χρήσιμη, αξιόλογη ανθολογία σοφίας, απάνθισμα ευαγγελικών, πατερικών και φιλοσοφικών ρήσεων που αποκτά μεγαλύτερη χρησιμότητα για τον αναγνώστη λόγω της γλαφυρής αφήγησης από τον συγγραφέα, ο οποίος κάνει τις έννοιες υλοποιήσιμες και εφαρμόσιμες για τον άνθρωπο που θέλει να «αθληθεί» μ’ αυτές.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στον χαιρετισμό του τόνισε ότι η παρουσίαση του βιβλίου αυτού, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι μια πνευματική ανάσα για όλους και μια μορφή αντίστασης στη δύσκολη καθημερινότητά μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπούσουλα Άντα, Αποστολόπουλος Θεόδωρος και Ζώης Γιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκατζόλης Παναγιώτης και Σαφλιάνης Γιάννης, οι Τοπικοί Συμβουλοι κ.κ. Ευαγγελίου Εύη, Γκολετσόπουλος Χρήστος και Οικονομίδης Νίκος, εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και των Πολιτιστικών φορέων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου