Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ηρθε η ώρα ο κ. Στεργίου να εξηγήσει τα σχέδιά του!!!

Οι πολίτες της Πεντέλης & των Μελισσίων αποφάσισαν, σε μαζική συνέλευση, που οργάνωσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών Ενάντια στο Εργοστάσιο Καύσης Απορριμμάτων» στην Πεντέλη, συγκεκριμένες δράσεις κατά της εξαγγελίας του δημάρχου κ. Στεργίου για την κατασκευή εργοστάσιου αεριοποίησης βιομάζας στο παλιό λατομείο Μαλτέζου στο Πεντελικό.            
Με συνέπεια υλοποιήσαμε και συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δράσεις αυτές. Παρείχαμε συντονισμό, επιστημονική τεκμηρίωση, ιστοσελίδα και κοινωνική δικτύωση, καταθέσαμε αντίκρουση της «Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων»(που είχε παραγγέλλει ο δήμος και «αθώωνε» περιβαλλοντικά το εξαγγελθέν έργο) στο ΥΠΕΚΑ, ολοκληρώνουμε τη μαζική συλλογή υπογράφων και θέσαμε εξαρχής το στόχο του εκτάκτου ειδικού δημοτικού συμβουλίου για να συζητηθεί το θέμα - άλλωστε η εξαγγελία του δήμαρχου δεν είχε περάσει ποτέ από το δημοτικό συμβούλιο.  
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, χωρίς δισταγμό, συνένωσαν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.     
Καλούμε όλους τουςπολίτες της Πεντέλης και των Μελισσιών να παραβρεθούν στη έκτακτη ειδικήσυνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα του εργοστασίου, που θα γίνειτη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 18.00 στο δημαρχείο Μελισσίων, για να εκφράσουν τηνάποψη τους για τα σχέδια του κ. Στεργίου.
Να μη λείψει κανείς γιατί η υγεία των παιδιών μας και το μέλλον του τόπου μας είναι υπόθεση όλων μας!
       ΠΗΓΗ:oxiergostasiokavsis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου