Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Δύσκολα στην 4η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, ο ΑΟΜ

Στην 4η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ προκρίθηκε ο ΑΟ Μελισσίων επικρατώντας δύσκολα με 1-0
του Πανθησειακού. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, σημείωσε ο Νικόλα στο 59΄.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σχίζας.
Ο ΑΟΜ αγωνίστηκε με τους:
Νικολάου, Αντωνόπουλος, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Τζανετέας, Κωνσταντόπουλος, Νικόλα, Ιατρού, Αντωνόπουλος Φ. (46' Μπεκατώρος), Πλεξίδας (76' Νίκας), Γκαβούδης (86' Ιωσήπου).
Εκλεισαν με Ρήγα και Πατσιαβούρα
Στο μεταξύ  οι διοικούντες σε μία ύστατη προσπάθεια να βελτιώσουν τα σημεία στα οποία πονούσε η ομάδα και είχαν εντοπιστεί κατά τη διαρκεια των φιλικών αναμετρήσεων που έδινε ο ΑΟΜ, προχώρησαν χθες στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ενός φορ. Πρόκειται για τους Δημήτρη Πατσιαβούρα και Χρήστο Ρήγα με τους οποίους ήλθαν  σε συμφωνία !
Αναμφίβολα πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές, κάτι που αποτυπώνεται και από τη μέχρι τώρα πορεία των παικτών.

Ο πρώτος είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός μετρώντας στην καριέρα του 17 συμμετοχές στην Α' Εθνική (Πανιώνιος, Ακράτητος), 54 στη Β' (Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός) και άλλες 54 στη Γ' (Αναγέννηση Καρδίτσας, Ασπρόπυργος, Κόρινθος, Απόλλων Σμύρνης, όπου έπαιξε πέρυσι) έχοντας συνολικά σκοράρει 18 φορές.
Σε ό,τι αφορά τον Ρήγα, ο 23χρονος επιθετικός προ ημερών είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στον Αχαρναϊκό την καριέρα του, ωστόσο μια διαφορά της τελευταίας στιγμής χάλασε τη... δουλειά.
Τα Μελίσσια δεν έχασαν χρόνο και χθες έκαναν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο είχε φορέσει τη φανέλα του Ηλυσιακού.
Πιο πριν αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στον Κεραυνό Κερατέας (32 συμμετοχές), ενώ έχει παίξει ακόμη στην Καλαμάτα (έξι παρουσίες στη Β' Εθνική), τον Αστέρα Αρφαρών και τον Αθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου