Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αναγκαία η συνεχής επικοινωνία Δημοτικής Αρχής - Εκπαιδευτικών

O έλεγχος και η συντήρηση των κτιριακών μονάδων, η καθαριότητα και η σωστή λειτουργία των κυλικείων (σύμφωνα πάντα με τους κανόνες υγιεινής και διατήρησης των προϊόντων, που διατίθενται στους μαθητές), απασχόλησε την σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις
6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Διευθυντών όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Πεντέλης.
«Βασική μας επιδίωξη, τόνισε ο κ. Δ. Στεργίου, στην καθιερωμένη πλέον μηνιαία συνάντησή του με τους εκπαιδευτικούς, είναι η ασφάλεια των μαθητών στο χώρο του σχολείου. Είναι για μας προτεραιότητα, υπογραμμισε, γιατί επιδίωξή μας είναι το σχολείο να αποτελεί ένα περιβάλλον ασφάλειας για το μαθητή»
Ανακοίνωσε επίσης ότι «ο γιατρός του Δήμου για θέματα υγιεινής των χώρων είναι στη διάθεσή τους.»
Ο Δήμαρχος επεσήμανε τέλος την ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς σε όλα τα θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ώστε να λαμβάνονται κάθε φορά οι σωστότερες αποφάσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και επιπλέον να αναπτυχθεί ένας πιο ολοκληρωμένος σχεδιασμός.
Η επόμενη συνάντηση των Διευθυντών των σχολείων με το Δήμαρχο θα γίνει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, πάλι στο Δημαρχείο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου