Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Eπενδύουν στην πόλωση & την οξύτητα, Στεργίου - Γραφάκος

             Η «Ανθρώπινη Πολιτεία» είναι παρούσα με υπεύθυνες θέσεις και προτάσεις
Στον αστερισμό του διπολισμού με ακραίες αναφορές παίζουν ο καθένας από την δική του πλευρά ο Δήμαρχος κ. Στεργίου και ο απελθών Δήμαρχος κ. Μ. Γραφάκος. Ας μην προσπαθούν και ο ένας και ο άλλος να μένουν στην επικαιρότητα με την πόλωση και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Όσο αφορά τον απελθόντα Δήμαρχο κ.Γραφάκο: Ας σταματήσει πια το παλιομοδίτικο επικοινωνιακό του παιχνίδι. Το πληρώνουμε σήμερα στο Δήμο, όπως πληρώνει η χώρα τις ατέρμονες, ανούσιες κομματικές πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Όσον αφορά το σημερινό Δήμαρχο κ. Στεργίου. Ας στείλει τις υποθέσεις εκεί που πρέπει για να αποφασίσουν οι αρμόδιοι και ας ενημερώσει όλους τους πολίτες με τα στοιχεία που οι υπηρεσίες του Δήμου του έχουν παραθέσει.
Όσο αφορά εμάς, την «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»: Με θέσεις, προτάσεις, υπευθυνότητα, είμαστε παντού παρόντες, με ένα συνδυασμό πολιτικού ήθους και ευπρέπειας με πολυσυλλεκτική ομάδα γνώσης και εμπειρίας κοντά στο πολίτη, έτοιμοι για την ώρα της κρίσεως. Και δεν θα αργήσει να έλθει. Ο χρόνος κυλά γρήγορα για όλους!!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
"ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου