Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Δωσίλογος" μόνος ψάχνει ...

            ΧΟΝΤΡΟ "ΑΔΕΙΣΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
                     «ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;»

Άγριο εξάψαλμο άκουσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τον Αντώνη Σαμαρά όταν επιχείρησε το μεσημέρι  να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να του ζητήσει να πάνε μαζί την Κυριακή στις Βρυξέλλες στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς του απάντησε σε σκληρό ύφος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Αν έρθω εγώ μαζί σου στις Βρυξέλλες υποτίθεται ότι θα εμφανίσουμε μια κοινή θέση. Πες μου τι ζητάς; Τι εθνική γραμμή έχεις; Μου έδωσες χθες καμία εθνική γραμμή...»
Και συνέχισε ο κ. Σαμαράς: «Με βρίζεις τόσο καιρό, δεν συμφωνείς με τους υπουργούς σου ούτε με τους βουλευτές σου και θέλεις να πάμε μαζί στις Βρυξέλλες;», διαμηνύοντάς του ότι: «Θα πάω στις Βρυξέλλες, αλλά όχι μαζί σου»!
Να σημειωθεί πως ο κ. Σαμαράς ξέσπασε κατά του κ. Παπανδρέου ιδιαίτερα ενοχλημένος από την τακτική του πρωθυπουργού και φέρεται να του είπε ακόμη: «Τι τον θες τον συκοφάντη μαζί σου; Για επικοινωνιακούς λόγους;... Όταν ένας πρωθυπουργός κι ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης διαπραγματεύονται από κοινού, σημαίνει ότι υπάρχει μια κοινή θέση και μια κοινή εθνική γραμμή. Εσύ τί εθνική γραμμή μας έδειξες χθες;».
Τέλος, ξεκαθάρισε προς τον κ. Παπανδρέου πως δεν μίλησε ο ίδιος για Γουδί, αλλά είναι σύνθημα που χρησιμοποιούν οι πολίτες... Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Παπανδρέου να έχασε την μιλιά του από τις απαντήσεις του Σαμαρά και να άκουγε αδύναμος να απαντήσει στις κατηγορίες που του απηύθυνε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου