Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τι τρέχει με τα φωτοβολταϊκά της Εκκλησίας στο Πεντελικό;

Σε συνεντεύξεις στα Μ.M.E. αλλά και σε σχετικά δελτία τύπου ο κ. Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» Ι. Σαφλιάνης με ερώτηση του στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε από το κ. Δήμαρχο πληροφόρηση σχετικά με την πρόθεση της Εκκλησίας να δημιουργήσει φωτοβολταϊκό πάρκο στο Πεντελικό όρος.
Ειλικρινά ανησυχούμε. Και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο όταν ο Δήμαρχος είπε ότι θα έχει περισσότερα στοιχεία και θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στα τέλη Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2011. Τι γνωρίζει; Γιατί προφανώς η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο δεν ήταν μόνο για να λάβει την ευχή του.
Το θέμα είναι μεγάλο και πρωτίστως πολιτικό και αφορά τους πολίτες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, όπως επεσήμανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.
Κανείς δεν λέει ότι η Ελλάδα ως τώρα δεν πρέπει να αξιοποιήσει τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Τουναντίον επιβάλλεται. Το που όμως θα στηθούν τα κάτοπτρα δεν είναι μόνο τεχνικό θέμα. Είναι πολιτικό σε όλες τις διαστάσεις του (περιβαλλοντικό, κτηματολογικό, δασικό, οικονομικό, διοικητικό).
Η Ελληνική Πολιτεία σήμερα καλείται και σύρεται να αλλάξει πρόσωπο, ε! δεν μπορεί να λειτουργεί ως σύγχρονος Ιανός. Ας αποβάλλει επιτέλους το φερετζέ και τα παραλειπόμενα του και ας λειτουργήσει ως ευρωπαϊκό κράτος!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου