Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πλατεία Πόγκα: θα αποκτηθεί πάση θυσία !

   Η πίεσή μας απέφερε τη δέσμευση του Δημάρχου
Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι από την κατηγορηματική γραπτή ανακοίνωση μας ότι θα αγωνιστούμε όσο το μπορούμε για να αποκτηθεί η Πλατεία Πόγκα, πριν ακόμη οργανώσουμε ως σχεδιάζαμε παρέμβαση με ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής (διέρρευσε άραγε η είδηση;) ο Δήμαρχος αιφνιδίασε αυτή τη φορά θετικά, με ανακοίνωση του στο Συμβούλιο της 29ης Σεπτεμβρίου, κάνοντας στροφή 180 μοιρών αναφορικά με όσα είπε στο Συμβούλιο της 19ης του ιδίου μήνα. Δεσμεύτηκε ότι η Πλατεία Πόγκα θα αποκτηθεί πάση θυσία εντός της θητείας του. Ελπίζουμε η δήλωση αυτή να μην είναι μόνο συνέπεια του ενθουσιασμού από την απόκτηση του οικοπέδου του «Ταμείου Παρακαταθηκών», έναντι του κολυμβητηρίου. Σε κάθε περίπτωση όμως η δήλωση του ικανοποιεί και τον δεσμεύει. Εμείς βεβαίως θα επαγρυπνούμε.

Υ.Σ. Όπως παρατήρησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου στο Δ.Σ. η τιμή αγοράς του οικοπέδου του «Παρακαταθηκών» από τον Δήμο είναι 804,5 €/ τ.μ.
Αυτή η τιμή μπορεί να αποτελέσει σημείο συγκριτικό αναφοράς στην έφεση του Δημοσίου για τον καθορισμό της τελικής τιμής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου