Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ξαναβρήκε τον "Οικολογικό" του εαυτό ο Γραφάκος !

           Εναντιώνεται στα σχέδια της Εκκλησίας
για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στο Πεντελικό !!! 
Σε "Οικολογική συσκευασία" εξέδωσε τη νέα ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός του Μανώλη Γραφάκου «Η Πεντέλη στο ύψος της» !!!
 "Το αποτυχημένο "golden boy", όπως εύστοχα σημείωνε σε πρόσφατο άρθρο του ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγγελος Παλαιοδήμος, μετά την "αμνησία" που έπαθε για το τι έγιναν, που βρίσκονται τα 2,1 εκατομμυρίων ευρώ  που είχε συγκεντρώσει ως Δήμαρχος Μελισσίων επιβάλλοντας από το 2007 "ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΕΛΟΣ" 0,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο, φαίνεται ότι επαναποκτά "οικολογική συνείδηση", αφού προς μεγάλη έκπληξη και του ιδίου, ενεφανίσθη να αντιδρά με σθένος στη διαφαινόμενη επένδυση 1 δισεκατομμυρίου Ευρώ της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Πάρκου στο Πεντελικό !!!  Δεν πρέπει, τονίζει, να γίνει «κανένα φωτοβολταϊκό πάρκο σε δασική έκταση, ζώνη προστασίας του Πεντελικού ή περιοχή που αμφισβητείται ιδιοκτησιακά».
«Δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για καταστρατήγηση της δασικής νομοθεσίας, ούτε για τη μη τήρηση του Προεδρικού Διατάγματος Προστασίας του Πεντελικού (Π.Δ. 755), που για τόσα χρόνια έχει βάλει κάποιους φραγμούς σε προσπάθειες οικοπεδοποίησης ή παράνομης αξιοποίησης του βουνού».

«Σε ότι μας αφορά δηλώνουμε έντιμα και καθαρά ότι σε περίπτωση που προχωρήσουν τα σχέδια αυτά, εμείς με κάθε νομικό και πολιτικό τρόπο θα βάλουμε φρένο στις ορέξεις όλων αυτών που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν στο ταλαιπωρημένο Πεντελικό βουνό. Θεωρούμε ότι υπάρχουν έντιμοι δημόσιοι λειτουργοί που δεν θα παρανομήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν; Τα πιστεύει αυτά που ανακοίνωσε
 ή κρούει την πόρτα της Εκκλησίας της Ελλάδος επειδή ενδεχομένως τον αγνόησε;
 Το Μέλλον θα δείξει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου