Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σημαντικό βήμα η αγορά Οικοπέδου του Τ. Π.& Δ

Επιτέλους τα λεφτά των Μελισσιωτών πιάνουν τόπο !!!

Με πολύ καλούς όρους αγοράς δηλαδή 1640,77τ.μ. έναντι τιμής 1.320.000 € εκ των οποίων 320.000 € προκαταβολή και το υπόλοιπο 16 ισόποσες μηνιαίες δόσεις το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε στην έγκριση αγοράς του ΟΤ 114 που αναφέρεται στο χώρο έναντι του κολυμβητηρίου.
Θεωρούμε την απόκτηση του ελευθέρου αυτού χώρου πολύ σημαντικό βήμα και αφετηρία να επακολουθήσουν πολλές αποκτήσεις τέτοιων χώρων. Εξάλλου τα χρήματα τα πληρώνουν οι κάτοικοι των Μελισσίων.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε πρωτοστατήσει στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο (2007-2010) στην τροποποίηση του Σχεδίου πόλης για χαρακτηρισμό του χώρου ως «κοινόχρηστου». Με την ψήφο μας, για όσους ακόμα αρνούνται να καταλάβουν ότι χωρίς εμάς τίποτα δεν θα γινόταν στην πόλη τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις.
Δυστυχώς η προηγούμενη Διοίκηση Μελισσίων παρότι ξεκίνησε φιλόδοξα για την απόκτηση ελευθέρων χώρων στο τέλος έμεινε από καύσιμα!
Εισέπραξε 2.138.273 € για να αγοράσει ελευθέρους χώρους βάζοντας φόρο σε κάθε κάτοικο των Μελισσίων 0,50€ / τ.μ. ανά έτος σε κάθε ακίνητο. Η ιστορία είναι σε όλους γνωστή. Δεν αγόρασε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο γης και παρέδωσε άδειο ταμείο. Εξαπάτησε δηλαδή τους πολίτες!!!

«Δικό μου το έργο», είπε προκαλώντας ακόμη και την πιο ψύχραιμη και νηφάλια έκφραση ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κ. Γραφάκος. «Επί θητείας μου έγιναν όλα». Ξέχασε όμως να πει ότι χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτα. Και τα χρήματα με δική του ευθύνη δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Για άλλη μια φορά θα του θυμίσουμε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί».
Μετά την δημιουργία όξυνσης και πόλωσης με τον σημερινό Δήμαρχο αποχώρησε εντυπωσιακά για ακόμη μια φορά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου