Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Eκδότες, δημοσιογράφοι & εργολάβοι ΜΜΕ, οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Φύσσα...

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ομολόγησε ότι ανήκει στην Χρυσή Αυγή 
Ακροδεξιοί τραμπούκοι μαχαίρωσαν και σκότωσαν στο Κερατσίνι τον 34χρονο Παύλο Φύσσα-KillahP.- μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Hip Hop κοινότητας.
Για το Κουρδιστό Πορτοκάλι ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι το μηντιακό παρακράτος-συγκεκριμένοι εκδότες, καναλάρχες και δημοσιογράφοι-οι οποίοι ανέλαβαν να νομιμοποιήσουν και να δώσουν πολιτικό άλλοθι στις συμμορίες δολοφόνων.
O δολοφόνος συνελήφθη xθες βράδι από γυναίκα αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ οι συνάδελφοί της παρακολουθούσαν απαθείς. και ομολόγησε λίγο μετά τις 10 το πρωί. 
Στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον άτυχο 34χρονο Παύλος Φύσσα στο Κερατσίνι.
Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και μάλιστα παραδέχθηκε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο της ακροδεξιάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια ομάδα δέκα και πλέον ατόμων επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος έναν 34χρονο άνδρα. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, καθώς φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον δύο μαχαιριές, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο 34χρονος βρισκόταν στην καφετέρια του Κερατσινίου μαζί με τη φίλη του και ένα φιλικό του ζευγάρι όπου παρακολουθούσε ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τις 12 κινήθηκε προς το μέρος του ομάδα μαυροντυμένων ακροδεξιών κρανοφόρων.
 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με αντιπαράθεση πολιτικού περιεχομένου, ενώ ξαφνικά κινήθηκε προς το μέρος του θύματος ένας 45χρονος με μαχαίρι.
Συγκεκριμένα, η παρέα του θύματος προσπάθησε να ξεφύγει από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, μαχαίρωσε εν ψυχρώ τον 34χρονο και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό έγινε μπροστά στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα, μόνο μία κοπέλα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει.
Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου