Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινάει «Εργαστήρι Παιδικού Θεάτρου» στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης!


«Εργαστήρι Παιδικού Θεάτρου» για παιδιά 6-12 ετών, ξεκινάει ο «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Σ. Νέας Πεντέλης», σε συνεργασία με την ηθοποιό Σοφία Γ. Ιωαννίδη 
Η πρώτη συνάντηση θα είναι συνάντηση γνωριμίας , ανοιχτή σε παιδιά και γονείς και θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 11 πμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου

              ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 «Τμήματα Ποδοσφαίρου, Τένις & Ταεκβοντό» 
Ημέρες & Ώρες : Τρίτη & Πέμπτη 17:30 – 19:30
      Έναρξη μαθημάτων : Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013
Δωρεάν προπόνηση μπάσκετ με τον «ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»  - Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Η δωρεάν προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/9/2013 και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Πεντέλης. Είναι δωρεάν για τους μαθητές του Σχολείου μας (Α’-Β’-Γ’-Δ’ και Ε΄ τάξης) και αποτελεί μια προσφορά της ομάδας του «ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»  προκειμένου τα παιδιά του σχολείου μας να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του μπάσκετ.
Μετά τη λήξη της προπόνησης μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνα του παιδικού τμήματος «ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» .
                    « ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας  η Γενική Συνέλευση του «Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων»
Θα γίνει Απολογισμός Πεπραγμένων, Οικονομικός Απολογισμός, Προγραμματισμός για τη νέα σχολική χρονιά 2013-2014. Τα προβλήματα είναι πολλά, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου