Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το «ΧΡΥΣΟ ΑΝΘΟΣ» της Νέας Ν.Δ & η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!!!

Μία ομολογουμένως περίεργη αντίληψη της «καταδίκης» της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είχε σε παρέμβασή του στο πρωινό του MEGA ο σύμβουλος του πρωθυπουργούΧρύσανθος Λαζαρίδης.
Ο «άνθρωπος του προέδρου» όπως αποκαλείται από πολλούς στους διαδρόμους της Συγγρού, ούτε λίγο ούτε πολύ επιχείρησε να αντικαταστήσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής εξισώνοντας για μία ακόμη φορά κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης το φασιστικό μόρφωμα με το ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύοντας επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του ιδρυτικού στελέχους του Δικτύου 21, Χρύσανθου Λαζαρίδη οι οποίες αντί να καταδικάσουν την τρομοκρατική δράση της ΧΑ, αναλώθηκαν κατά κύριο λόγο σε επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΝΔ έχει στιγματίσει από πριν τις εκλογές ως νεοναζί.
Η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι μόνο αυτή φέρει ευθύνες. Χθες ζήσαμε έναν ευτελισμό στο ελληνικό κοινοβούλιο από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλουτην οποία συμπεριφορά καταδίκασαν και άλλα κόμματα» σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης.


Υπενθυμίζεται ότι οι μομφές του κ. Λαζαρίδη στη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορούσαν στις αντιδράσεις της κατά την ψηφοφορία παρωδία του νέου κώδικα των δικηγόρων, στην οποία όλο το πανελλήνιο είδε τον προεδρεύοντα της αρμόδιας επιτροπής, Κυριάκο Βιρβιδάκη, να βγάζει από το μυαλό του 166 φορές ότι εγκρίνονται τα επιμέρους άρθρα του κώδικα κατά πλειοψηφια
Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέστησε σε δηλώσεις της υπεύθυνο για τη στοχοποίησή της από τον κ. Λαζαρίδη τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Για τη συγκεκριμένη παρέμβαση η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Ο κ. Λαζαρίδης επιχείρησε με τον πλέον προβοκατόρικο τρόπο την προσωπική μου
Επέμεινε στη θεωρία των δύο άκρων και ταύτισε την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής με την άσκηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Γι” αυτή την προσωπική επίθεση εις βάρος μου και για ότι μου συμβεί, υπεύθυνος θα είναι ο κ. Σαμαράς».


ΠΗΓΗ:http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου