Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 11:00 το πρωί, η συγκέντρωση των εργαζομένων του παραρτήματος(Πρώην 1ο ΙΚΑ)


            ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
       ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΉΜΑΤΟΣ (ΠΡΏΗΝ 1ο ΙΚΑ).
               ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
                       &  ΩΡΑ 11.00 πμ
      στο  ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
             ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 
  ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝΤΗΣ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
 ΣΕ ΚΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
                   ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Αποσύρουν τα Νοσοκομεία, για να εκποιήσουν τα οικόπεδα !!!

Μετά το οικόπεδο του ΤΠ&Δ, η  ΔΝΤευλογημένη κυβέρνηση του Γ.Α.Π, με περισσό θράσος εκδηλώνει πλέον ωμά την πρόθεσή της, να προχωρήσει στην εκποίηση  και των οικοπέδων που στεγάζονται τα παλαιά Νοσοκομεία, όπως π.χ. του "Α. ΦΛΕΜΙΝΓΚ" & του  "1ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ(πρώην ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)".
Λίγο πολύ, μόλις ανακοινώθηκε από το υπουργείο LOVEρδου η εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης" και στο χώρο της Υγείας, που προβλέπει την απόσυρση των παλαιών Νοσοκομείων(με πρόσχημα δήθεν το κόστος συντήρησής τους), όλοι  "οι υποψιασμένοι"  κατάλαβαν κατά που  πάει το πράγμα...  Ουδείς όμως φαντάζονταν ότι αυτό θα συνέβαινε με τέτοια δαιμονιώδη ταχύτητα ... Θα μου πείτε - και δίκιο θά έχετε- που βλέπεις το παράδοξο, όταν αυτής της κυβέρνησης ηγείται ένας αθλητής τους ψεύδους!!! Ηταν ποτέ δυνατόν να μην κάνουν "κατοστάρι" για να εκποιήσουν και να οικονομήσουν οι λίγοι & εκλεκτοί ... φίλοι και "χρηματοδότες" του κομματός τους;
Οσο για το λαό που για πολλοστή φορά  καλείται να πληρώσει το "μάρμαρο" για τις λανθασμένες ή  συνειδητά σχεδιασμένες πολιτικές των κυβερνώντων, αυτός σύμφωνα με τον "τσάρο" της Οικονομίας  Γ. Παπακωνσταντίνου, υποχρεούται  να τρέχει υπερμαραθώνιο, στο Γολγοθά του Μνημονίου για 20 τουλάχιστον χρόνια!
Το σχέδιο απόσυρσης των παλαιών Νοσοκομείων είναι χωρίς καμμία δόση υπερβολής σατανικό!
                                      
                 Η κοιλιά του "Αρχι - Τέκτονα"

«Αρχιτέκτονας» της αναδιάταξης των µονάδων υγείας ο εξ Αρκαδίας καταγόμενος  καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή της Οµάδας Εργασίας για τις επικείµενες συγχωνεύσεις.
O "εργολάβος" (όπως τον αποκαλεί το BLOG "Στηθοσκόπιο") κ. Λιαρόπουλος, μιλώντας στα «ΝΕΑ» του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη 5 Απριλίου - με αφοπλιστική ομολογουμένως ειλικρίνεια - δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας: Παράπλευρη αξιοποίηση των οικοπέδων !
«Η ΥΓΕΙΑ, τόνισε, δεν είναι ο τοµέας που µονίµως ζητάει.  Ο υπό κατασκευή νέος χάρτης υγείας που συµπεριλαµβάνει και την ανέγερση νέων νοσοκοµείων, θα αποφέρει κέρδη στην ευρύτερη αγορά.
Με τον τρόπο αυτόν θα δοθεί σηµαντική για παράδειγµα "ανάσα" στον κατασκευαστικό τοµέα, ενώ σηµαντική θα είναι και η ωφέλεια από την απελευθέρωση των οικοπέδων, στα οποία στεγάζονται τα παλιά νοσοκοµεία».

Κλάψτε ματάκια μου φτωχά,
  το "ΑΜΑΛΙΑ" ξεψυχά ...

Απτόητος συνέχισε λέγοντας: "Το παράδειγµα του «Αµαλία Φλέµιγκ», το οποίο αποτελείται από δύο πτέρυγες, είναι ενδεικτικό. Το οικόπεδο της πτέρυγας «Μπόµπολα» θα µπορούσε να εκποιηθεί. Αντίστοιχα, το οικόπεδο της πτέρυγας «Τσαγκάρη» αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του πανεπιστηµίου Αθηνών.
Και παρ’ όλο που πρόκειται για έκταση περίπου 55 στρεµµάτων, το πανεπιστήµιο εισπράττει µόλις 46.000 ευρώ τον χρόνο για τη λειτουργία του νοσοκοµείου – όσα δηλαδή, πληρώνει για φόρο περιουσίας!
 Ετσι, στον ευρύτερο διάλογο για τις επικείµενες συγχωνεύσεις νοσοκοµείων, θα µπει στο τραπέζι και η δηµιουργία ενός νέου νοσοκοµείου στα Μελίσσια και συγκεκριµένα στο οικόπεδο του ΝΑΤ.
Με τον τρόπο αυτό, θα µπορούσε να αντικατασταθεί µέρος ή το σύνολο των υποδοµών του «Αµαλία Φλέµιγκ», αλλά και ο χώρος του 1ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ που διεκδικείται από τον ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΤΟΧΟ του οικοπέδου"!!!
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια οι LOVEρδο-Λιαροπουλαίοι !!!

 Πω, πω, πω χαρούλες που κάνουν οι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ  !!! Ειδικά για το Παπαδημητρίου... ο Ανωμερίτης ως Υπ. Γεωργίας είχε δείξει στα Μελίσσια(αν δεν κάνω λάθος και δεν κάνω) τις προθέσεις του  από το το 2003! Ετσι δεν είναι πρώην Αντιδήμαρχοι του κ. Γιάννη Μητρόπουλου;
 Ηρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, εκείνος ο μεγαλόπνοος σχεδιασμός της κυβέρνησης Σημίτη, να υλοποιηθεί από τον Γ.Α. Παπανδρέου. 
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ; ΧΑΘΗΚΑΤΕ! Δεν είδατε, δεν ακούσατε, δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψή σας;
Ευτυχώς όμως κάποιοι έχουν ώτα και οφθαλμούς! Και αυτοί είναι τα μέλη του Συνδυασμού "ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ", οι οποίοι κατέθεσαν σχετικό ερώτημα προς τον κ. Δήμαρχο. Συγκεκριμμένα ερωτούν τον  κ. Δ. Στεργίου - Καψάλη: α) Εάν είναι σε γνώση του οι εν λόγω σχεδιασμοί και β) Εάν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης του Δήμου, να ενημερώσει και να κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία αλλά και να ηγηθεί ενός κινήματος που θα διεκδικήσει την απαλλοτρίωση αυτών των εκτάσεων ...
ΑΜΗΝ και Πότε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου