Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Χημικά των ΑΡΧΙ«Δωσιλόγων» Σαμαρά-Βενιζέλου & των ΜΜΕ, εναντίον Σχολικών Φυλάκων!!!

Μεταφέρθηκαν 3 σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Μπορεί η κυβέρνηση των ΑΡΧΙ«Δωσιλόγων» Σαμαρά-Βενιζέλου να έσπευσε να δηλώσει ΠΡΟΘΥΜΗ να συμμετάσχει στην επέμβαση των ΗΠΑ στην ΣΥΡΙΑ για την υποτιθέμενη χρήση χημικών από τον ΑΣΑΝΤ(πριν καν ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τον ΟΗΕ & πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση από την Διεθνή Κοινότητα), ωστόσο προσποιείται ότι δεν βλέπει(ή βλέπει με τα μάτια των εργολάβων της Ενημέρωσης), τα ΧΗΜΙΚΑ που η ίδια χρησιμοποιεί με επικεφαλής τον ΔένΔΙΑ σε όλους όσοι αντιστέκονται στην άθλια πολιτική της ...

Με χρήση χημικών επιχείρησαν τα ΜΑΤ να απομακρύνουν τους σχολικούς φύλακες που είχαν συγκεντρωθεί νωρίς σήμερα πρωί Δευτέρας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πραγματοποιώντας κατάληψη στην είσοδο, με αίτημα να συναντηθούν με τον υπουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους συγκεντρωμένους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. 
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και απομάκρυναν τους σχολικούς φύλακες, οι οποίοι βρίσκονται επί της Βασιλίσσης Σοφίας, εν αναμονή της συνάντησης με τον υπουργό, που σύμφωνα με πληροφορίες ορίστηκε για τις 9.30 το πρωί.Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας -στο ρεύμα καθόδου από το Χίλτον και στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Βουλής.
     Απεργιακός «πυρετός» κατά της διαθεσιμότητας

Η εβδομάδα που ξεκινά αναμένεται θερμή με το απεργιακό μέτωπο να κλιμακώνεται στον δημόσιο τομέα ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.
Από σήμερα ξεκινούν και οι πενθήμερες κυλιόμενες απεργίες οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη 618 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας.
Στις 12 το μεσημέρι διοργανώνεται κοινή απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια από ΟΛΜΕ, ΟΔΠΤΕ (Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας), ΟΑΕΔ (Ομοσπονδία Εργαζομένων στον ΟΑΕΔ), ΠΟΣΕ ΙΚΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλ. Εργαζομένων ΙΚΑ) και ΠΟΠΟΚΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής).

Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει παναττική στάση εργασίας, από τις 11:30 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Κοινό απεργιακό μέτωπο φιλοδοξούν να συγκροτήσουν και οι συνδικαλιστικοί φορείς των καθηγητών δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης καθώς και των δασκάλων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Ήδη, η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους (ΟΙΕΛΕ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία για τις 16 και τις 17 Σεπτεμβρίου. Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι δάσκαλοι μετά την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία στις 18 και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Αναστάτωση επικρατεί και στον χώρο της Υγείας, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στην κινητικότητα του προσωπικού, κηρύσσοντας τριήμερη πανελλαδική απεργία την ερχόμενη εβδομάδα, από την Τρίτη 17 έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.
Εξάλλου, και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία εξήγγειλαν κινητοποιήσεις και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 18 και τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου