Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!

Η δημοτική κίνηση Πεντέλη Εν Δράσει, καταδικάζει την στυγερή δολοφονία του Αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από μέλος της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Η δολοφονική επίθεση που πραγματοποιήθηκε από μέλος της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι, δυστυχώς, «στέφθηκε με επιτυχία», αφού κατέληξε στο θάνατο ενός συνανθρώπου μας.
Το θύμα της δολοφονίας αυτή τη φορά δεν ήταν μετανάστης, αλλά Έλληνας πολίτης, πράγμα που δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια καθαρά εγκληματική ναζιστική συμμορία. Στόχος της δεν είναι να «τιμωρήσει τους πολιτικούς», όπως έλεγε προεκλογικά, αλλά να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό και να προστατέψει το σύστημα.


Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, καθώς αθωώνει τη Χρυσή Αυγή με τη θεωρία των δύο άκρων, ενώ μέχρι τώρα έχει δείξει προκλητική ανοχή στην εγκληματική της δράση.
Είναι πλέον φανερό, ότι μνημόνιο και φασισμός πάνε μαζί.  Η  Χρυσή Αυγή αποτελεί  το μακρύ χέρι του συστήματος, που μόνο στόχο έχει να κάμψει τον αγώνα των εργαζομένων και του δημοκρατικού λαού για απαλλαγή από τις μνημονιακές πολιτικές.
Το Γραφείο Τύπου της
 Πεντέλη Εν Δράσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου