Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαιρετική η μουσική βραδιά του Συλλόγου Κρητών Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»

Μια παραδοσιακή μουσική  βραδιά με αφορμή τη δημιουργία τμήματος παραδοσιακών χορών, διοργάνωσαν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 το βράδυ, τα μέλη του  Συλλόγου Κρητών και φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»
Επιδίωξή τους είναι οι νέοι  να γνωρίσουν την ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση να εκφραστούν μέσα από την υφή του παραδοσιακού χορού και να διατηρήσουν την πλούσια μουσικοχορευτική κληρονομιά  με τη συνάντηση του παλιού με το νέο.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το έργο και τις δραστηριότητές  του και υπενθύμισε ότι  «ιδιαίτερα  στη σημερινή δύσκολη περίοδο, είναι χρέος μας να ενδυναμώνουμε τους άρρηκτους δεσμούς με τις ρίζες μας, για  ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο.»


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης κ. Αποστολόπουλος Θεόδωρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καβουρίδης Αντώνης, ο τοπικός Σύμβουλος κ. Γκολετσόπουλος Χρήστος και φίλοι συνδημότες του Συλλόγου.
Στο κάλεσμα των Κρητών το κέφι περίσσεψε με την υπέροχη  μουσική και το τραγούδι από τους νέους τραγουδοποιούς και η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου