Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Κάνε το Όνειρό σου Επάγγελμα»

Με το σύνθημα «Κάνε το Όνειρό σου Επάγγελμα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πεντέλης (Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας), Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: "Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ - ΤΕΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ" η οποία απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, καθώς και σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Εισηγητές κατά σειρά ήταν ο Dr Στυλιανός Κώτσιος, Μαθηματικός Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, η συνδημότιδά μας κα Νίκη Μπίγγου Ψυχολόγος-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού MSc, η Dr Χαρά Τσέκου Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, ο Dr Μιχάλης Κατσιμίτσης Διδάκτως Φιλοσοφίας και ο κ. Κώστας Στρατής, οικονομολόγος-Υποψήφιος Διδάκτωρ.
Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Β’ Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης και ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σπουδαιότητα και ανάγκη να μπορούν οι νέοι να ελπίζουν και να κάνουν τα όνειρά τους καθημερινότητα δουλειάς και τρόπο επιβίωσης μια τόσο δύσκολη εποχή..., καθώς επίσης η Αντιδήμαρχος Αντα Μπούσουλα και ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Ελευθέριος Κοντουλάκος.

                                        ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου