Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Εκρηκτικό» το χορευτικό cocktail της παράστασης του τμήματος Latin!!!

Όταν το μοντέρνο συναντά το λάτιν, ο επαγγελματίας τον ερασιτέχνη, ο μεγάλος τον μικρό, η διάθεση το μεράκι και την αγάπη, ο ρυθμός την μουσική, οι φιγούρες την ζάλη του χορού…  τότε το cocktail της χορευτικής παράστασης του τμήματος Latin - Ευρωπαικών χορών  του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων γίνεται εκρηκτικό!
Τρεις γενιές χορευτών συναντήθηκαν με την αυθεντικότητά τους, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 το βράδυ  στη πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, η οποία μετετράπη σε μια τεράστια πίστα  για να πιστοποιήσουν την τοπική πολιτιστική δράση, αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια και το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Ιδιαίτερη νότα στην παράσταση έδωσαν τα κοστούμια των μικρών και μεγάλων κυριών, σύμφωνα με τον κοινωνικό χώρο και τον χρόνο

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης για την άψογη διοργάνωση της υπεύθυνης κ. Βέρας Μελίδου.

Στην μουσικοχορευτική παράσταση παρέστησαν  επίσης Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλοι και εκατοντάδες πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου