Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Ταξιδεύοντας με τη μηχανή του χρόνου»

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 1ου-6ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, οι μαθητές της Στ΄τάξης του 1ου & 6ου Δημοτικών σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Πέμπτης  13 Ιουνίου,τους δασκάλους και το σχολείο τους.
«Ταξιδεύοντας με τη μηχανή του χρόνου»  και με σταθμούς  από την Αρχαία Ελλάδα, την Αναγέννηση με αναφορά στο Βυζάντιο έως και τη Σύγχρονη Ελλάδα, αποτύπωσαν τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας με πολύ κέφι, παίρνοντας τροφή από την επικαιρότητα.
Μια παράσταση που ενθουσίασε τους δασκάλους, γονείς και φίλους των μαθητών και απέσπασε το θερμό χειροκρότημά τους, σηματοδοτώντας την στήριξη και συμπαράσταση τους στο σημαντικό ξεκίνημα των παιδιών, στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, το γυμνάσιο.
Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά για την  δημιουργική τους παράσταση, αλλά και τους δασκάλους τους, οι οποίοι κατά την διαδικασία της λειτουργίας τους πρυτανεύει το αίσθημα ευθύνης.
Κλείνοντας τόνισε για μια ακόμη φορά την στήριξη του στον αγώνα όλων για να κρατήσουμε ζωντανή την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου