Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Με θρησκευτική κατάνυξη και τον προσήκοντα σεβασμό πραγματοποιήθηκαν τριήμερες εκδήλωσες για τον εορτασμό του Αγ. Πνεύματος, από το Σάββατο 22 Ιουνίου στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης. 
Στον πανηγυρικό εσπερινό, χοροστάτησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου.
 Ακολούθησε η λιτανεία της ιεράς εικόνας  με τη συμμετοχή του αναπληρωτή δημάρχου Παναγιώτη Μούστρη, του  τοπικού Αντιδημάρχου Κοντουλάκου Λευτέρη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος πιστών.
Για ακόμη μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο πανηγύρι, με μικροπωλητές και εκατοντάδες είδη, που ήταν στη διάθεση των επισκεπτών.


Παρόντες όπως πάντα και οι εθελοντές μας, του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες  τους προς διευκόλυνση των   επισκεπτών. Με σωστή οργάνωση και τη συμμετοχή εργαζομένων και εθελοντών, τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην καθαριότητα της πλατείας του πανηγυριού, η πόλη την επόμενη  ημέρα ξαναβρήκε τους κανονικούς της ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου