Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Kόντρα Γραφάκου-Στεργίου για τον θερινό κινηματογράφο

Ανακόλουθο & αναξιόπιστο χαρακτηρίζει το λόγο του Δημάρχου κ. Δ. Στεργίου - Καψάλη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Μανώλης Γραφάκος, αναφορικά με τη λειτουργία ή μη του θερινού κινηματογράφου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνδυασμός του «Η Πεντέλη στο Ύψος της», αφού υπενθυμίζει πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν λειτουργεί ο θερινός κινηματογράφος Μελισσίων(παρ΄ ότι ο κ. Δήμαρχος είχε δεσμευτεί ότι θα  λειτουργούσε από φέτος), αποδίδει ευθύνες στη Διοίκηση Στεργίου, η οποία όπως επισημαίνει είναι "ανεπαρκής και ανίκανη" να λειτουργήσει δομές και δραστηριότητες του Δήμου που προσφέρουν θετικές υπηρεσίες στον πολίτη!
Αμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου στον κ. Μανώλη Γραφάκο, τον οποίο κατηγόρησε ότι "καταφεύγει στην οικεία μέθοδο της παραπληροφόρησης" εν μέσω "δικαστικών και διοικητικών εξελίξεων σχετικά με «τη χρηστή του διοίκηση»!!!
Κατέστησε επίσης σαφές  ότι "ο θερινός κινηματογράφος της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει με αθεώρητα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. εισιτήρια και με πρόστιμα για αυτό ύψους δέκα τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (13.500,00€) από το Σ.Δ.Ο.Ε. αλλά ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΑ και στο ΣΩΣΤΟ ΧΩΡΟ"!
Τέλος αφού γνωστοποιεί ότι "οι διαδικασίες εξεύρεσης και οργάνωσης του χώρου αυτού βρίσκονται σε εξέλιξη", δηλώνει ότι η διοίκησή του "λειτουργεί σταθερά και με γνώμονα τον σεβασμό στον πολίτη, το δημόσιο χρήμα και την πιστή τήρηση των νόμων και των διαδικασιών που το κράτος έχει ορίσει για κάθε θέμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου