Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης

                           ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012
Ο όμορφος πευκόφυτος χώρος του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης, γέμισε συναισθήματα, το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουνίου. Συναισθήματα των γονιών και παπούδων που καμαρώνουν τα παιδιά τους και όλων εμάς, που η ευθύνη απέναντί τους είναι τεράστια.
Οι μικροί μαθητές μας μέσα από τις αφηγήσεις των παππούδων, μας ταξίδεψαν στην παλιά ΑΘήνα αναβιώνοντας όπως εκείνα μοναδικά ξέρουν, παλιά ξεχασμένα επαγγέλματα όπως του τσαγκάρη, του μουσικού της λατέρνας, του τσαγκάρη, γανωτή, φωτογράφου, παγωτατζή…κ.λ.π. για να τα γνωρίσουν καλύτερα.
«Με δυσκολίες πριν λίγα χρόνια φτιάξαμε τον Παιδικό Σταθμό και τώρα σε λίγο καιρό, θα είμαστε εδώ να εγκαινιάζουμε και τη νέα πτέρυγα του Σταθμού μας για να συνεχίζουμε να υλοποιούμε τη δέσμευσή μας: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΑΣ.
Η αυτοδιοίκηση τώρα δέχεται το βάρος της κοινωνίας και σας υπόσχομαι ότι πάντα θα υπάρχει μια φωλιά για τα παιδιά μας όπως και μια φωλιά για τους άπορους συμπολίτες μας στην Εστία στη Ν.Πεντέλη», τόνισε εμφαντικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης,


εντυπωσιασμένος από τους μικρούς μαθητές. Ενημέρωσε δε τους γονείς ότι, κύριο μέλημα του είναι να αυξηθεί ο περσινός αριθμός των γονέων, που θα απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής τροφείων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.
Κλείνοντας επανέλαβε το σημαντικότερο: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ή ΨΥΧΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ δεν θα επιτραπεί στα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου