Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Υπέροχη η 2μερη Εκθεση Κοπτικής- Ραπτικής, Κοσμήματος & Ζωγραφικής

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε η διήμερη έκθεση 26-27/5/2012 των τμημάτων Κοπτικής- Ραπτικής, Κοσμήματος και Ζωγραφικής που διοργάνωσε το σωματείο της Πνευματικής Κίνησης στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας.
Παρουσιάσθηκαν δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών των τμημάτων.
Την δεύτερη ημέρα έγινε μια σύντομη επίδειξη μόδας από τις μαθήτριες του τμήματος κοπτικής - ραπτικής, οι οποίες φόρεσαν δημιουργίες που οι ίδιες είχαν ετοιμάσει και απέσπασαν τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Οσον αφορά το τμήμα κοπτικής - ραπτικής υπεύθυνη είναι το μέλος του ΔΣ κ. Καλλιόπη Θεοφιλίδου – Δημητράκη και δασκάλα η κα Μαγδαληνή Πιοτοπούλου, η οποία διδάσκει εδώ κα 20 χρόνια στην Πνευματική Κίνηση με το Ελληνικό σύστημα El-Styl. Είναι μια καταξιωμένη δασκάλα και οι μαθήτριες της εδώ και 20 χρόνια εργάζονται οι περισσότερες επαγγελματικά και πολλές έχουν γίνει εκπαιδεύτριες.
Στο τμήμα κοσμήματος φέτος διδάσκεται το επαγγελματικό κόσμημα από τον παλιό μαθητή μας σε διάφορα άλλα μαθήματα της Κίνησης και αξιόλογο δάσκαλο μας κ. Τάσο Στεφανίδη, ο οποίος έχει σπουδάσει στην Ιταλία κόσμημα και πολύτιμους λίθους
Στο τμήμα ζωγραφικής διδάσκουν ο Γιάννης Τριανταφύλλου και η Κων/να Πάπαλη είναι απόφοιτοι της ΑΣΚΤ γνωρίζουν πολύ καλά το γνωστικό τους αντικείμενο, διδάσκουν εδώ και χρόνια σε διάφορους φορείς, και εκτέθηκαν δημιουργίες μικρών και ενηλίκων καλλιτεχνών .
Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την ερασιτέχνη ηθοποιό κ. Στ. Μπεκιράκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ε. Φετάνη, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών (ΣΦΕ) κ. Ε. Λεονταρίδου, η Αντιπρόεδρος του ΣΦΕ και δημοσιογράφος κ. Β. Μπαφαντάκη, η Πρόεδρος της Ενωσης Μικρασιατών κ. Κ. Δημητράκη.
Θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους μας για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για τα παιδιά και τους επιμορφωμένους αλλά και για την άρτια συνεργασία τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου