Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Όταν τελειώνει το σχολείο … αρχίζει ατέλειωτο παιγνίδι και ψυχαγωγία!

           «Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση 2012»
Αρχίζει το πρόγραμμα «καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης 2012» του Δήμου Πεντέλης, με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά έξυπνες δραστηριότητες συνδυάζοντας συναισθηματική αγωγή και ψυχαγωγία.
Διακόσια πενήντα παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών συγκεντρώθηκαν στις κατασκηνώσεις της Δημ. Κοιν. Ν.Πεντέλης, στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείου Μελισσίων και στο 1ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 το πρωί, για να γνωρίσουν τους καινούργιους φίλους τους.
Σε συνεργασία, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου (Ο.Κ.Π.Α.Δ.), ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού (Ο.Π.Α.Θ.), οι Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, οργάνωσαν και εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη λειτουργία του προγράμματος.
Έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγοί, γυμναστές) καλωσόρισε τα παιδιά και τα ξενάγησαν στο χώρο. 

 Στις κατασκηνώσεις της Ν.Πεντέλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος κ.Θεόδωρος Αποστολόπουλος  φρόντισε να υπάρχει πυροσβεστικό όχημα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και τη δεύτερη ημέρα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ασκήσεις διόδου διαφυγής, από την Εθελοντική Ομάδα Πολ.Προστασίας του Δήμου Πεντέλης. Επόπτης-συντονιστής για την εφαρμογή του προγράμματος, στη Νέα Πεντέλη και Πεντέλη, είναι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης κ. Χρήστος Γκολετσόπουλος.
Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για τα καλύτερα. Γιατί γονείς και παιδιά στο Δήμο μας, δεν είναι μόνοι τους στον καθημερινό τους αγώνα. Είμαστε συνοδοιπόροι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου