Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Μια βραδιά παραδοσιακού γλεντιού διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης με την φροντίδα της Προέδρου των ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Παναγιώτας Κυβέλου, την Τρίτη 19 Ιουνίου το βράδυ στο προαύλιο χώρο του ΚΑΠΗ.
H συνταγή της επιτυχίας για τη γιορτή ήταν η τέλεια οργάνωση, το αμείωτο κέφι, η μουσική των «Λαλητάδων», το χορευτικό τμήμα των ΚΑΠΗ και φυσικά τα μεζεδάκια και το κρασί, απαραίτητα συστατικά και όχι προαιρετικά.
Φυσικά όλα τα καλά εξασφαλίστηκαν από την ευγενική προσφορά των μελών του ΚΑΠΗ και των χορηγών, «Ταβέρνα ο Βλάχος», «Η κουζίνα της Χρυσάνθης» και ζαχαροπλαστείο «Passarella».
Το χορευτικό τμήμα των ΚΑΠΗ, αεικίνητα τα μεγάλα παιδιά της πόλης μας, παρακίνησε τους παρευρισκόμενους στο δικό τους ρυθμό, οι γεύσεις ερέθισαν τους ουρανίσκους και η μουσική των «Λαλητάδων» μας ταξίδεψε μακριά από την σκληρή πραγματικότητα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί δημότες. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Κυβέλου Παναγιώτα για την πετυχημένη εκδήλωση, προσφέροντας για τη γενιά που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στο βασικό κύτταρο της κοινωνίας, την Οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου