Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ας είναι καλά οι εθελοντές !!!

        ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ...Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,
                  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ. (ΣΑΒΒΑΤΟ 16/6, 17:50 μ.μ.)
Δυστυχώς επαληθευτήκαμε! Το μπάχαλο και η άγνοια του Κράτους για μια ακόμα φορά στον πρώτο αέρα άφησε το δάσος και τα σπίτια μας στο έλεος του Θεού!
Ας είναι καλά οι εθελοντές! Η μόνη αισιόδοξη νότα, η εθελοντική λειτουργία των πολιτών του Κράτους, που μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα το οποίο, παρά τις αντίξοες συνθήκες μάχεται με αποτελεσματικότητα, καθώς και όσοι απέμειναν αυτοδιοικητικοί άρχοντες, που σέβονται τον εαυτό τους και στηρίζουν τον Πολίτη και το Περιβάλλον.
ΧΘΕΣ δόθηκε στην Παλλήνη μια μεγάλη μάχη και κερδήθηκε με λίγες απώλειες αναλογικά με την κατάσταση που βρίσκεται το Κράτος και οι Φορείς του, στον τομέα Πρόληψης Πυροπροστασίας – Πυρασφάλειας.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17:50 στην οδό Ελαιώνων, στο δρόμο από Παλλήνη προς Ντράφι. Κινήθηκε Νοτιοανατολικά αφού είχαμε Βοριάδες και άρχισε να καίει δάσος, παραπήγματα και όλα σχεδόν τα οχήματα του εργοστασίου Δωδώνης που ήταν στον όρχο του.
Ο Δήμος Πεντέλης, με τις Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης, Ν.Πεντέλης, Μελισσίων, με μπροστάρηδες το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τους Τοπικούς Αντιδημάρχους της Δ.Κ. Μελισσίων Σάββα Βορέα και της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης Θεόδωρο Αποστολόπουλο, ήταν εκεί, επικεφαλής 12 οχημάτων και 60 εθελοντών του Δήμου μας και πρώτοι ρίχθηκαν στη μάχη και γλίτωσαν μεγάλες καταστροφές.
Ως πότε ακόμα θα στηριζόμαστε μόνο σε Εθελοντές;;;

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.ΕΠΙΧ. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΜΕ ΕΛΕΧΓΟ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΝΙΚΗΣΑΝ.
Ρωτάμε τον κ. Υπουργό: Ούτε και τώρα συμφωνεί να μοριοδοτηθούν οι εθελοντές για την Πολιτική Προστασία με 150 μόρια στις προσλήψεις προσωπικού Πολιτικής Προστασίας;

                      Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης
                                 Δήμαρχος Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου