Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων

  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Μελισσίων, Πεντέλης και Νέας Πεντέλης που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων και θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίων από 9.00 το πρωί έως 13.30 το μεσημέρι.
Το κάθε σχολείο θα συμμετάσχει με μια ομάδα που θα αποτελείται απο μαθητές
της 5ης και της 6ης Δημοτικού που θα επιλεχθούν απο τους γυμναστές τους.
Όλες οι ομάδες θα συμμετάσχουν με ευθύνη των σχολείων τους.
Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει οριστεί ως εξής
8.15 – 9.00 Συγκέντρωση ομάδων
9.00 – 9.30 Υποδοχή – Ενημέρωση
9.30 – 12.30 Προκριματικοί Αγώνες
12.30 -12.45 Διάλειμμα
12.45 - 13.15 Τελικός
13.15-13.30 Απονομή


Οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 Ομίλους των 3 ή 4 ομάδων ανάλογα με την συμμετοχή των Δημοτικών. Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα κάθε ομίλου και οι 2 πρώτοι βαθμολογικά θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό. Το κάθε σχολείο θα δώσει τουλάχιστον 2-3 αγώνες διάρκειας 25’ και με την συμμετοχή 9 αθλητών. Οι αλλαγές θα είναι απεριόριστες.
Ο Αθλητικός Όμιλος θα παρέχει σε κάθε αθλητή νερό, φρούτα, μικρό γεύμα, και θα υπάρχει γιατρός σε όλη την διάρκεια των αγώνων.
Στόχος του τουρνουά είναι η γνωριμία των μαθητών του Δήμου μας με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων και η συμμετοχή τους στον αθλητισμό.

                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, μάλιστα, Τάσος Τσιμπρικίδης απεύθυνε και πρόσκληση σε όλους τους γονείς της περιοχής στα πλαίσια λειτουργίας και ανάπτυξης της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ομίλου, ώστε να γίνει συνάντηση την προσεχή Κυριακή (10/06) στο καφέ του γηπέδου στα Μελίσσια. Στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων με τους γονείς, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών.

Αναλυτικά η επιστολή:
Αγαπητοί γονείς, Τα τελευταία χρόνια γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για την βελτίωση του Ομίλου, που κορυφώθηκε με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Δ’ Εθνική – Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Σε όλες όμως τις χώρες της Ε.Ε. οι Ακαδημίες παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Η σημασία που δίνουν οι ευρωπαϊκές χώρες στους μικρούς ποδοσφαιριστές είναι τεράστια και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε χρόνο νέοι ξεπροβάλουν να αγωνίζονται στις πρώτες ομάδες.
Το αύριο της ομάδας κρύβεται αναμφισβήτητα μέσα στα ίδια της τα σπλάχνα. Στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, την επιμέλεια έχει μία επίλεκτη ομάδα τεχνικών, οι οποίοι είναι πρώτα παιδαγωγοί και μετά πομποί της ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας.
Το μέλλον και η δύναμη του Ομίλου είναι οι Ακαδημίες, είναι η δημιουργία μίας ποδοσφαιρικής κυψέλης για όλα τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο.
Στόχοι της Ακαδημίας είναι:
· Υποδομή σε βάθος και προγραμματισμός,
· Αθλητές με ήθος
· Άριστοι μαθητές
· Η σωστή σωματική, κοινωνική και ψυχολογική ανάπτυξη των αθλητών της,
· Η αγάπη για την ομάδα και το άθλημα,
· Η πλαισίωση της ανδρικής ομάδας και η οδήγησή της πάνω από τις Ακαδημίες.
Στα πλαίσια λειτουργίας και ανάπτυξης της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ομίλου, σας καλούμε κοντά μας για να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για την άρτια οργάνωση, λειτουργία και όσο των δυνατών επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων και επισήμανση λαθών και παραλείψεων από πλευράς μας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 και ώρα 12:00 στο χώρο του καφέ του Γηπέδου.
Η παρουσία σας και η αρωγή στο να γίνουμε καλύτεροι, θα ήταν τιμή για μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ & ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


                                                 Με Τιμή
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                         Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου