Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Άδικος ο υποβιβασμός του Α.Ο.Μ

Χρ. Ρήγας : Αυτοί είναι οι λόγοι που στέρησαν την σωτηρία
Το καλοκαίρι οι διοικούντες των Μελισσίων προσπάθησαν με τις κινήσεις που πραγματοποίησαν, να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα ήταν ικανό ώστε να διατηρηθεί στην κατηγορία. Ωστόσο η ισοπαλία με το Αιγάλεω την προτελευταία αγωνιστική αποδείχθηκε καθοριστική για τους «νεοφώτιστους», οι οποίοι δεν μπόρεσαν τελικά να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο μέσος των Μελισσίων Χρήστος Ρήγας μιλώντας στο "www.stoplekto.gr", αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα είχε τις δυνατότητες να παραμείνει στην κατηγορία, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο που είχαμε θέσει. Θεωρώ πως η διαμόρφωση της βαθμολογίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πιστευώ ότι είχαμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία, με δεδομένο ότι το φετινό ρόστερ απαρτιζόταν από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα και που ο κάθε σύλλογος θα επιθυμούσε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του. Μπορεί να ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω, αλλά η ομάδα θα μπορούσε να είχε τερματήσει στην πρώτη πεντάδα».
Εν συνεχεία ο νεαρός μέσος, επισημάνε τους λόγους, που στέρησαν από τα Μελίσσια την σωτηρία υποστηρίζοντας:

«Τα παιχνίδια με Ηλιούπολη, Πανναξιακο και Περιστέρι αποτέλεσαν κομβικά για εμάς, με την ένοια ότι δεν συγκεντρώσαμε τους απαραίτητους βαθμούς που χρειαζόμασταν.».
Ο Χρήστος Ρήγας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην οικονομική κατάσταση της ομάδας, κάνοντας μάλιστα έκληση τους ιθύνοντες προκειμένου να αναλογιστούν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιρσιτές της ομάδας επισημαίνοντας: «Όλα τα παιδιά παρ’ όλα που είμαστε επαγγελματίες, αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση πυο βιώνει ο περισσότερος κόσμος. Ωστόσο κάνουμε έκληση στους παράγοντες του σωματείου να σκεφτούν και τους εαυτού μας. Στον επίλογο του ο Χρήστος Ρήγας έδωσε την δική του απάντηση στο Σάββα Ορφανίδη, σχετικά με το σχόλιο που είχε παραχωρήσει ο έμπειρος προπονητής πριν από μερικές εβδομάδες, παραθέτοντας τα εξής: « Εφόσαν όλα τα παιχνίδια τα δώσαμε εντός αγωνιστικού χώρου, ο χαρακτηρισμός Μπαρτσελόνα βάση αποτελεσμάτων θεωρώ ότι ματς ταιριάζει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου