Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πανέμορφη η "Γιορτ​ή λήξης" στον 1ο Βρεφονηπια​κοό Μελισσίων

Χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε το προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου Μελισσίων, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2012, στην γιορτή για την λήξη της σχολικής περιόδου του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Μελισσίων.
Οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το σχολείο, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι και τις διακοπές. Άλλοτε σαν σφουγγαράδες που ετοιμάζονται για το ταξίδι τους, άλλοτε ξένοιαστοι «τεντι μποηδες» του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και σκεπτόμενοι την «ζωή στο δάσος μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά». Σημειωτέον ότι σε όλους τους ρόλους διέπρεψαν!
Οι γονείς και φίλοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια τους να διδάσκουν στα παιδιά εκτός από τα γράμματα και αξίες, αρετές και απλές, αλλά πολύτιμες, κοινωνικές συμπεριφορές.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παράσταση των παιδιών, δήλωσε για μια ακόμη φορά προσωπικά αλλά και θεσμικά παρών στον καθημερινό αγώνα τους, εξασφαλίζοντας στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου, θέση για όλα τα παιδιά. Διαβεβαίωσε δε τους γονείς ότι παράλληλα με την λειτουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού τον Σεπτέμβριο, που είναι στο στάδιο της κατασκευής, κύριο μέλημα του είναι να αυξηθεί ο περσινός αριθμός των γονέων, που θα απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής τροφείων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου