Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς - Σχολεία

Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-13
1. Σας γνωρίζουμε επί του θέματος τα παρακάτω:
α. Στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πεντέλης και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων θα εγγραφούν όλα τα νήπια, που θα υποβάλλουν αίτηση, με βάση τα όρια της κάθε Δημοτικής Κοινότητας.
β. Στα υπάρχοντα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης θα εγγραφούν αντίστοιχα οι μαθητές των δύο (2) Δημοτικών Κοινοτήτων. Στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων τα νήπια και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων θα εγγραφούν, στα έξι(6) δημοτικά σχολεία (1ο-6ο, 3ο-5ο, 4ο, 2ο), ανάλογα με το που κατοικούν μαθητές στα όρια του κάθε σχολείου, σύμφωνα με το συνημμένο 1 πίνακα ορίων ρυμοτομικού.
γ. Στα Γυμνάσια οι μαθητές των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης θα εγγραφούν στο Γυμνάσιο της κάθε Δημοτικής Κοινότητας αντίστοιχα, ενώ στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων οι μαθητές θα εγγραφούν σύμφωνα με τα όρια του συνημμένου πίνακα 2.
δ. Οι μαθητές του Λυκείου θα εγγραφούν στο μοναδικό Λύκειο της κάθε Δημοτικής Κοινότητας σύμφωνα με τα όρια της κάθε Δημοτικής Κοινότητας. 
2. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στα σχολεία ο Δήμος έχει προγραμματίσει την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 σύσκεψη με του Διευθυντές Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης για ένα πρώτο έλεγχο ρύθμισης των προβλημάτων που θα ανακύψουν με τις εγγραφές.
3. Όμοια σύσκεψη θα προγραμματισθεί σύντομα και θα υλοποιηθεί για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης.
4. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2012 – 2013, αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου, ο Δήμος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α΄θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης θα δώσει τελική λύση στο θέμα, πάντοτε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη διατήρηση της ηρεμίας στη μαθητική κοινότητα.
5. Οι κ.κ. Διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται στη σύσκεψη θέματος να προσέρχονται με συγκεκριμένα στοιχεία και προτάσεις για το θέμα.
6. Οι Διευθύνσεις Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, προς τις οποίες κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που προγραμματίζει ο Δήμος για το θέμα.

                             Ο Δήμαρχος Πεντέλης
                     Δημήτριος Στεργίου - Καψάλης
Συνημμένα:
1. Πίνακας –ρυμοτομικό ορίων Νηπιαγωγείων – Δημοτικών Σχολείων Δ.Κ. Μελισσίων
2. Πίνακας ορίων Γυμνασίων Δ. Κ. Μελισσίων


         ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Δ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
                                  1ο + 6ο Δημοτικά – 1ο + 6ο Νηπιαγωγεία
Λ.Πεντέλης, Α. Παπανδρέου, Π. Τσαλδάρη, Αβύδου, Πόντου, Τζαβέλα, Σουλίου, Ελ. Βενιζέλου, Μπουμπουλίνας, Παναγούλη, Όρια Νοσοκομείου Φλέμιγκ, Τσαγκάρη, Αθ. Διάκου, 28ης Οκτωβρίου, Μενάνδρου, Παπάγου, Δημοκρατίας, Παπαναστασίου, Σάμου, Αμοργού, Ζωοδόχου Πηγής, Ικαρίας, Σισμανογλείου, όρια με Βριλήσσια, Μυκηνών, Λ. Πεντέλης
                                              
                                            2ο Δημοτικό – 2ο Νηπιαγωγείο
Παπάγου, Μενάνδρου, 28ης Οκτωβρίου, Αθ. Διάκου, Όρια Νοσοκομείου Φλέμιγκ, Παναγούλη, Μπουμπουλίνας, Ελ. Βενιζέλου, Σουλίου, Πηγής, Ελ. Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σμύρνης, 17ης Νοεμβρίου, M. Aσίας, Χρυσ. Σμύρνης, Πατρ. Γρηγορίου, Τσιγάντε, Όρια Δήμου Κηφισιάς, Όρια Δήμου Αμαρουσίου, Παπάγου

                                    3ο + 5ο Δημοτικά – 3ο + 5ο Νηπιαγωγεία
Μοσχούντη, Λεωφ. Σίλα, Όρια Κοιν. Πεντέλης, Όρια Δήμου Κηφισιάς, Ουρανίας, Μουσών, Ολυμπίας, Τσιγάντε, Πατρ.. Γρηγορίου, Χρυσ. Σμύρνης, M. Aσίας, 17ης Νοέμβρη, Σμύρνης, Ηρ. Πολυτεχνείου, Πηγής, Αναπ. Πολέμου, Μοσχούντη

                                            4ο Δημοτικό – 4ο Νηπιαγωγείο
Μοσχούντη, Αναπ. Πολέμου, Πηγής, Τζαβέλα, Πόντου, Αβύδου, Παν. Τσαλδάρη, Α. Παπανδρέου, Λ. Πεντέλης, Σαλαμίνος, Λ.Ν. Πεντέλης, Μοσχούντη

                                         
                            ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ  Δ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
1o Γυμνάσιο
Τα παιδιά των 1ου και 4ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων
2o Γυμνάσιο
Τα παιδιά των 2ου και 3ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων

                                    Η προϊσταμένη Δ/σης Κοιν. Αλλ.

                                  Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού
                                             Κουλάκου Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου