Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

Το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Μελισσίων, Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίων.
Μια πρωτοβουλία του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων, στο κάλεσμα του οποίου ανταποκρίθηκαν μαθητές της 5ης και 6ης τάξης από όλα τα δημοτικά σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
Στόχος του τουρνουά ήταν η γνωριμία των μαθητών του Δήμου μας με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων και η συμμετοχή τους στον αθλητισμό, η οποία υπήρξε εντυπωσιακή.
Το τουρνουά ποδοσφαίρου παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης για την προσφορά του στον αθλητισμό.
Ο Δήμαρχος, ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους μικρούς μαθητές, ευχήθηκε ο Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων (Α.Ο.Μ.) να αποτελέσει την ποδοσφαιρική κυψέλη για όλα τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο.
Επίσης ανακοίνωσε ότι ο Δήμος, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Α.Ο.Μ., θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τη δημιουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας, με άρτια οργάνωση και σωστές υποδομές για την σωματική, κοινωνική και ψυχολογική ανάπτυξη των μικρών αθλητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου