Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Με γιορτή έληξε η Προσκοπική Περίοδος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων, γιόρτασαν το τέλος μιας Προσκοπικής Περιόδου γεμάτης με περιπέτεια, γνώσεις και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους. Με το ξεχωριστό τρόπο που μόνο οι Πρόσκοποι ξέρουν και πραγματοποιούν εδώ και εκατό χρόνια από την ίδρυσή τους.
Έτσι την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 8:30μ.μ. διοργάνωσαν “Barbeque party” για την ενίσχυση της θερινής Κατασκήνωσης. Στο κάλεσμα τους ανταποκρίθηκαν όλοι οι γονείς φίλοι και φορείς της πόλης, καθώς και Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Λαλητάδες» επιφορτισμένοι με την υποχρέωση να μας ψυχαγωγήσουν με τη μουσική και τα τραγούδια τους.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, παρών στην γιορτή των Αεροπροσκόπων, τόνισε ότι οι νέοι μέσα από το Σύστημα Αεροπροσκόπων, γαλουχούνται με αρχές και αξίες για να ενταχθούν στην κοινωνία. Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε σας, μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την κοινωνία και την Πατρίδα μας. Καλή επιτυχία στις δράσεις , καλό καλοκαίρι και να γνωρίζετε ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι συμπαραστάτης στις δραστηριότητες σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου