Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε βαν του "Studio ATA"


Η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε με προκήρυξή της την εμπρηστική επίθεση σε βαν της εταιρείας Studio ΑΤΑ στα Μελίσσια.
Στην προκήρυξη που δημοσίευσαν σε ιστότοπο αντεξουσιαστών αναφέρουν μεταξύ άλλων:
«(…) Έτσι λοιπόν ενώ δέναμε τις μολότοφ και συζητούσαμε για τις επιλογές δράσεων στο δρόμο, παράλληλα κατασκευάσαμε τον εμπρηστικό μηχανισμό και αναζητούσαμε στόχο, τόσο με επιχειρησιακά όσο και πολιτικά κριτήρια.
Επιλέξαμε να χτυπήσουμε βανάκια της εταιρίας "Studio ATA" στον προαύλιο χώρο του κτηρίου της στα Μελίσσια, καθώς αποτελεί κομμάτι του βασικότερου πυλώνα του δημοκρατικού καθεστώτος των μέσων μαζικής αποχαύνωσης.
Τα εν λόγω στούντιο συνεργάζονται με τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, που αναλαμβάνουν την κατασυκοφάντηση των εξεγερμένων σε τέτοιες συγκυρίες. Ταυτόχρονα τα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που ναρκώνουν την καθημερινότητα των αποχαύνωμένων τηλεθεατών είναι η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρίας.

Είναι κυρίως ο κομβικός τους ρόλος στην διαμόρφωση άβουλων παθητικών καταναλωτών που ζουν μέσα από την τηλεόραση, διστακτικών ανθρώπων χωρίς πραγματική βιωματική εμπειρία, αφού την αντικαθιστά το ψευδοβίωμα. Πρόκειται για την απόλυτη καταστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα στο σύγχρονο τεχνολογικό κόσμο που φυσικά υπεύθυνη δεν είναι μόνο η τηλεόραση αλλά και κάθε άλλο υποκατάστατο της ζωής.
Στην μοντέρνα αστική δημοκρατία, η υπερπληροφόρηση είναι προτιμότερη από την στεγνή προπαγάνδα, είναι αποδοτικότερο να καταστρέφονται μυαλά, παρά να πείθονται(…)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου