Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση με δημότες για καίρια ζητήματα της πόλης μας


Στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του καφέ «Πλακεντία» η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ συνέχισε τις καθιερωμένες συναντήσεις με τους συμπολίτες μας με σκοπό την ενημέρωση αλλά και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε καίρια ζητήματα που αφορούν της πόλη μας. Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στην μεστή ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα σε 5 βασικά θέματα:
1. Στην αδυναμία του Καλλικράτη αλλά και της σημερινής διοίκησης να ομογενοποιήσει τους πρώην Δήμους Μελισσίων, Νέας Πεντέλης, Πεντέλης καθώς ξεκίνησαν από διαφορετικές αφετηρίες σε σχέση με τις υποδομές και την οικονομική κατάσταση τους
2. Στην άθλια οικονομική κατάσταση του Καλλικρατικού Δήμου λόγω της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του πρώην Δημάρχου Μελισσίων κ. Γραφάκου και στην αναγκαιότητα της ένταξης στο πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης
3. Στην επιτυχία του προγράμματος διασποράς των μονάδων του ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία της Αττικής, μεταξύ αυτών και των Νοσοκομείων Σισμανόγλειο και Αμαλία Φλέμιγκ τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Πεντέλης.
 Αυτή η επιτυχία δικαιώνει και την θετική στάση της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ απέναντι στο όλο εγχείρημα και εκθέτει τον κ. Στεργίου που υπήρξε ο μόνος Δήμαρχος σε όλη την Αττική που ήταν αρνητικός.
4. Στα σχέδια της εκκλησίας για τη δημιουργία γιγαντιαίου φωτοβολταϊκού πάρκου στο Πεντελικό Όρος.

 Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε αυτό το σχέδιο και αντιπροτείνει την δημιουργία σύγχρονου Δασικού Κέντρου στο Πεντελικό. Σημείωσε επίσης με έμφαση ότι η διαχείριση του θέματος από τον κ. Στεργίου αφήνει πολλά ερωτηματικά.
5. Στην καινοτόμο διαδικασία της εκλογής μελών και Γραμματέα της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνδυασμού στις 27 Νοεμβρίου ως απόδειξη δημοκρατικής συμπεριφοράς και σύγχρονης αντίληψης της αυτοδιοίκησης
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και με τις παρεμβάσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κ. Μανιάτης, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Αναγνωστοπούλου αλλά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι των Οικολόγων Κ. Διάκος (επικεφαλής περιφερειακού συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ») και Γ. Δημαράς οι οποίοι εκφράστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με την «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» για το θέμα του φωτοβολταϊκού πάρκου στο Πεντελικό χαρακτηρίζοντας το σχέδιο καταστροφικό για ολόκληρη την Αττική.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου