Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

H Διοίκηση Στεργίου διέλυσε και το «Μελίσσι»


Εδώ και περίπου 12 χρόνια λειτουργούσε στην πόλη μας ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών το γνωστό σε όσους το χρησιμοποίησαν "Μελίσσι." Η εκπαιδευτική και κοινωνική αυτή Δομή προσέφερε πολλά στα παιδιά καθώς μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου απασχολούνταν εκεί δημιουργικά.
Την περίοδο (2003-2006) που πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση ήταν ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου το «Μελίσσι» έγινε «εκπαιδευτική κυψέλη» ένας δημιουργικός χώρος πολλαπλής μάθησης. Οι μικροί μαθητές μπορούσαν να διδαχθούν πρόσθετα μαθήματα αυτών του Σχολείου όπως Αγγλικά, Πληροφορική, Θεατρική και Αισθητική Αγωγή.
Τα δυο τελευταία χρόνια της Διοίκησης Γραφάκου άρχισε η αποδόμηση των υπηρεσιών του. Σήμερα η Διοίκηση Στεργίου το αποτελείωσε.

Η παιδεία και η κοινωνική μέριμνα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Δεσμευόμαστε στους γονείς και τους μικρούς μαθητές του Δήμου μας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ιδιόκτητου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης. Ο χώρος υπάρχει, η γνώση, η εμπειρία, το μεράκι και η αγάπη για τα μικρά παιδιά μας καθοδηγούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου