Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή καταγγελίας για κυβέρνηση & ΔΕΗ

Καταγγέλλουμε την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ καθώς και τη διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ, που υλοποιώντας όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις αυτής της πολιτικής, κόβει το ρεύμα σε λαϊκές οικογένειες οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη οικονομική αδυναμία, να πληρώσουν.
Η ΔΕΗ ΑΕ, προχώρησε πριν από 1,5 χρόνο σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και στη πόλη μας, έκοψε το ρεύμα σε μια μητέρα με 2 παιδιά, που ζει μόνη της, είναι άνεργη και το ένα παιδί της πάσχει από πολύ σοβαρή ανίατη ασθένεια.
Η διακοπή της ηλεκτροδότησης εκτός από τις δυσκολίες που δημιουργεί στη καθημερινή λειτουργία της διαβίωσης αυτής της οικογένειας, είναι ουσιαστικά εγκληματική πράξη, αφού η φαρμακευτική αγωγή αυτού του νέου παιδιού, απαιτεί λειτουργία του ψυγείου, για να συντηρηθεί.
Ο Σύλλογος Γυναικών Μελισσίων-Πεντέλης, καλεί όλους μας να δείξουμε τη κοινωνική μας αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράσταση μας, και να απαιτήσουμε από τη ΔΕΗ ΑΕ, να επανασυνδέσει τη παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, στην άνεργη μητέρα και να σταματήσει να εγκληματεί σε βάρος της ζωής ενός νεολαίου.

Επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Μελισσίων-Πεντέλης δηλώνει ότι δε θα επιτρέψει να μείνει χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, φυσικό αέριο, κανένας άνεργος ή χαμηλοσυνταξιούχος, διότι όλα αυτά πρέπει να είναι κοινωνικά αγαθά και όχι να τα πληρώνουμε σαν εμπόρευμα.
Θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, με πολύμορφες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις.

                         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΠΕΝΤΕΛΗΣ

                                               (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο. Γ. Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου